ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήθελε να είναι βασικός στον Παναθηναϊκό αλλά χάνει πόντους

Ο Γιούρι Λοντίγκιν θέλει να είναι βασικός στον Παναθηναϊκό, αλλά η παρουσία του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης δεν τον βοήθησε.
Ήθελε να είναι βασικός στον Παναθηναϊκό αλλά χάνει πόντους

Βασικός στον Παναθηναϊκό θέλει να είναι ο Γιούρι Λοντίγκιν. Ωστόσο, η παρουσία του στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης δεν τον βοήθησε. Για την ακρίβεια έχασε πόντους στο μυαλό του Ντιέγκο Αλόνσο.

Δεν είναι μόνο ο Βιλένα. Υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που όταν παίρνουν χρόνο συμμετοχής, δείχνουν να χάνουν πόντους και όχι να κερδίζουν στα μάτια του Ντιέγκο Αλόνσο. Διότι, οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες.

Ο Λοντίγκιν είναι ένας τέτοιος παίκτης, για παράδειγμα. Ο έμπειρος γκολκίπερ πίστευε από πέρυσι τον Γενάρη ότι θα έχει γάντια βασικού. Μέχρι που ήρθε ο Ντραγκόφσκι και καθιερώθηκε άμεσα.

Φέτος ο Πολωνός έμεινε αλλά και πάλι ο Λοντίγκιν θεωρούσε ότι θα πάρει κάμποσα παιχνίδια. Ο Αλόνσο όντως του το έδειξε με το καλημέρα, καθώς του έδωσε φανέλα βασικού με τον Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο δεν έδειξε να εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, ενώ έχει ευθύνη και στο γκολ που δέχθηκε.

Προφανώς και θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες ο Λοντίγκιν στον Παναθηναϊκό, όμως κακά τα ψέματα, έχασε κι άλλους πόντους στην εμπιστοσύνη του προπονητή. Διότι ο Ντραγκόφσκι από την άλλη προερχόταν από μία μεγάλη βραδιά στο Άμστερνταμ και το μυαλό των περισσότερων πήγε στις δικές του επεμβάσεις και στο γεγονός πως αν ήταν αυτός κάτω από τα δοκάρια, θα αντιδρούσε πολύ καλύτερα στην εκτέλεση φάουλ του Κρεσπί.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ήθελε να είναι βασικός στον Παναθηναϊκό αλλά χάνει πόντους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.