SPORTIME BET

Τα play-offs του Champions League με TOP προσφορά* γνωριμίας

Η δράση στα πλέι-οφ του Champions League συνεχίζεται, με το πρόγραμμα της Τετάρτης να περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις
Τα play-offs του Champions League με TOP προσφορά* γνωριμίας

Η δράση στα πλέι-οφ του Champions League συνεχίζεται με σπουδαία και αμφίρροπα παιχνίδια.

Η Γαλατασαράι θέλει να παραμείνει στην κεντρική σκηνή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και αντιμετωπίζει ως φαβορί την Γιουνγκ Μπόις. Το πρώτο ματς διεξάγεται στην Ελβετία (22:00) και οι γηπεδούχοι, που έπαιξαν πέρσι στους ομίλους του Champion League, θα προσπαθήσουν να φτάσουν σε ένα αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να παλέψουν για την πρόκριση στη δύσκολη ρεβάνς της Τουρκίας. Η Γαλατά θα παραταχθεί με όλα τα όπλα της και περιμένει σίγουρα πολλά από τους Ικάρντι, Μέρτενς, Ακτούρκογλου, Γιλμάζ, Τορέιρα και Ζιγιέκ.

Γιουνγκ Μπόις – Γαλατασαράι 1:4.10 Χ:3.80 2:1.83

Λίγες ημέρες μετά την σπουδαία πρόκριση επί του ΠΑΟΚ, που συνοδεύτηκε με διπλό στην παράταση στο γήπεδο της Τούμπας (4-3), η Μάλμε φιλοξενεί την Σπάρτα Πράγας (22:00) για τα πλέι-οφ του Champions League. Πριν την ελληνική ομάδα, οι Σουηδοί απέκλεισαν και την Κλάκσβικ, ενώ οι Τσέχοι άφησαν εκτός συνέχειας την Σάμροκ Ρόβερς και την Στεάουα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η Σπάρτα είναι αήττητη και στα εννιά φετινά επίσημα παιχνίδια της.

Μάλμε – Σπάρτα Πράγας 1:2.30 Χ:3.45 2:3.10

Αμφίρροπο και το ζευγάρι Ντιναμό Κιέβου – Σάλτσμπουργκ. To πρώτο ματς διεξάγεται στο ουδέτερο Λούμπλιν της Πολωνίας (22:00) και οι Ουκρανοί θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Νωρίτερα, η Ντιναμό απέκλεισε την Παρτιζάν και την Ρέιντζερς, ενώ οι Αυστριακοί προέρχονται από δύσκολη (2-1, 3-3) πρόκριση επί της Τβέντε. Χωρίς τον Φερνάντο θα παίξει η Σάλτσμπουργκ, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες οι γηπεδούχοι.

Ντιναμό Κιέβου – Σάλτσμπουργκ 1:2.75 Χ:3.60 2:2.45

Η σεζόν ξεκινάει με TOP προσφορά* γνωριμίας από τη Novibet!

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στα προκριματικά του Champions League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα play-offs του Champions League με TOP προσφορά* γνωριμίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.