MEDIA

Eurovision 2025: Κλειδώνει η συμμετοχή της Κύπρου με όνομα έκπληξη

Η Κύπρος είναι σχεδόν έτοιμη για να ανακοινώσει τον εκπρόσωπο της στη Eurovision 2025
Eurovision 2025: Κλειδώνει η συμμετοχή της Κύπρου με όνομα έκπληξη

Τη συμμετοχή της για τη Eurovision 2025 φαίνεται πως έχει κλειδώσει η Κύπρος και μάλιστα σε αυτή περιλαμβάνεται ένα όνομα έκπληξη.

Πέρυσι ήταν το Liar με τη Silia Kapsis, φέτος όμως σύμφωνα με όσα αναφέρει το Zappit.gr οι ιθύνοντες του ΡΙΚ φαίνεται πως έχουν «κλειδώσει» στο πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision το 2025 και όπως όλα δείχνουν αυτό θα είναι γένους αρσενικού.

Η αρμόδια επιτροπή του σταθμού βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε διαπραγματεύσεις με δύο νεαρούς άνδρες καλλιτέχνες με εξαιρετικές μουσικές σπουδές, αξιολογώντας προσεκτικά τα κριτήρια που ήθελαν να πληροί ο επόμενος εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision.

Από εκεί και πέρα, η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του ΡΙΚ θα γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο και θα αφορά σε πρώτη φάση στη δημοσιοποίηση του ονόματος του καλλιτέχνη και σε δεύτερο χρόνο θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του τραγουδιού.

Πηγή: mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Eurovision 2025: Κλειδώνει η συμμετοχή της Κύπρου με όνομα έκπληξη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα