ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Βόμβα για το μέλλον του Ιωαννίδη

Νέα δεδομένα για την επόμενη ημέρα του Φώτη Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό.
Παναθηναϊκός: Βόμβα για το μέλλον του Ιωαννίδη

Μία μεγάλη πρόκληση έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός στα ματς με τη Λανς. Παίζει την ευρωπαϊκή του επιβίωση. Ωστόσο, και ο Φώτης Ιωαννίδης έχει ένα δυνατό τεστ μπροστά του.

Ο Έλληνας φορ έχει στρέψει πάνω του πολλά βλέμματα. Τέτοια ματς σε βοηθούν ώστε να επιβεβαιώσεις το όνομα που έχεις φτιάξει.

Είναι δεδομένο πως θα παρακολουθήσουν ξανά για χάρη του πολλοί την αναμέτρηση του «τριφυλλιού». Τον ίδιο, όμως, δεν δείχνει να τον απασχολεί κάτι τέτοιο.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν τη Λανς ο Ιωαννίδης εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του. Κάποια στιγμή του έγινε και η σχετική ερώτηση για τον ντόρο γύρω από το όνομά του. Εκεί ο 24χρονος επιθετικός ήταν ξεκάθαρος.

«Κατ’ αρχήν νομίζω δεν χρειάζομαι κάποιο ντόρο γύρω από το όνομά μου για να καταλάβω την αξία μου. Ωστόσο, η συνέντευξη γίνεται για το παιχνίδι και θέλω να μείνουμε σ’ αυτό. Είμαι συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό και θα κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ».

Με λίγα λόγια παρά τα όσα κατά καιρούς βγαίνουν προς τα έξω, ο ίδιος δεν δείχνει καμία διάθεση να αποχωρήσει. Αυτό είναι το σημαντικό γιατί ούτε ο Παναθηναϊκός έχει καμία πρόθεση να τον πουλήσει. Επομένως, όλα δείχνουν πως όσες ομάδες εξακολουθούν να τον έχουν στο στόχαστρο τους, μάλλον θα πρέπει να κοιτάξουν αλλού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Βόμβα για το μέλλον του Ιωαννίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.