ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Μετά τον Μεϊτέ πάει να πάρει και τον Ιν Μπεόμ Χουανγκ

Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν την... μεταγραφή του καλοκαιριού.
Παναθηναϊκός: Μετά τον Μεϊτέ πάει να πάρει και τον Ιν Μπεόμ Χουανγκ

Έχει… τρελαθεί ο Γιάννης Αλαφούζος, δεν εξηγείται αλλιώς το ότι φέτος έχει βάλει το χέρι στην τσέπη πολύ… βαθιά, θυμίζοντας άλλες εποχές για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φτιάχνει πλέον ομάδα για πρωτάθλημα.

Έτσι, μετά τις μεταγραφές του Ίνγκασον, του Τετέ, του Μαξ, του Μαξίμοβιτς (από πέρσι αλλά φέτος ήρθε), την αγορά των δανεικών Νταγκόφσκι και Γεντβάι, την πρόσφατη αγορά του Πελίστρι και ενώ ο Παναθηναϊκός κινείται για τον δανεισμό του Μεϊτέ που δεν τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ, οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν την… μεταγραφή του καλοκαιριού για τα ελληνικά δεδομένα και να φέρουν πίσω στην Ελλάδα για λογαριασμό τους τον Ιν Μπεόμ Χουάνγκ, πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και νυν του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Παναθηναϊκός έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον Χουάνγκ, ο οποίος για την ώρα δεν… πωλείται όμως μην ξεχνάμε πως ο Ερυθρός Αστέρας για να παραμείνει το στάτους μη… πώλησης για το Νοτιοκορεάτη, πρέπει να προκριθεί επί της Μπόντο Γκλιμτ από την οποία έχασε εκτός έδρας με 2-1.

Η συμμετοχή του Ερυθρού Αστέρα στο Champions League είναι κίνητρο για τον Χουάνγκ ο οποίος ψάχνει την πολυπόθητη μεταγραφή σε ένα από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αν αποκλειστεί ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι σίγουρο πως οι άνθρωποι της ομάδας θα πουν όχι στα ίσως και δέκα εκατ. του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Επίσημα για Μεϊτέ! Η πρόταση στην Μπενφίκα

Παναθηναϊκός: Βόμβα για το μέλλον του Ιωαννίδη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Μετά τον Μεϊτέ πάει να πάρει και τον Ιν Μπεόμ Χουανγκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.