ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Κάρμο – Του είπαν στην Πόρτο ότι δεν θα παίζει – Με πόσα κλείνει στον Ολυμπιακό – Ποιο το πρόβλημα

Οι Πορτογάλοι είπαν ξεκάθαρα στον Κάρμο ότι δεν θα παίζει και πως παίρνουν παίκτη στη θέση του.
Ολυμπιακός: Έρχεται ο Κάρμο – Του είπαν στην Πόρτο ότι δεν θα παίζει – Με πόσα κλείνει στον Ολυμπιακό – Ποιο το πρόβλημα

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε καταρχήν συμφωνία με την Πόρτο για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος δεν έβρισκε χώρο στους Πορτογάλους.

Μάλιστα, οι Πορτογάλοι είπαν ξεκάθαρα στον Κάρμο, ο οποιος ζήτησε να μάθει ποια τα σχέδια των «Δράκων» για το μέλλον του στην Πόρτο, ότι δεν θα παίζει βασικός ενώ οι Πορτογάλοι ψάχνουν και παίκτη στη θέση του και χρειάζονται τα λεφτά της μεταγραφής του για να προχωρήσει η περίπτωση του ποδοσφαιριστή που τους ενδιαφέρει.

Ο Ολυμπιακός με την Πόρτο τα βρίσκουν με ένα ποσό μεταξύ των 10 και 12 εκατ. ευρώ, όμως το… πρόβλημα είναι πως ακόμα δεν έχει πει το τελικό «ναι» ο Κάρμο.

Η εκτίμηση είναι πως θα πει το ναι και θα έρθει ξανά στον Ολυμπιακό, αντιλαμβανόμενος πως είναι το καλύτερο βήμα για την καριέρα του, που θα τον οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην Αγγλία του χρόνου το καλοκαίρι.

Στην περίπτωση του Κάρμο φαίνεται πως ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε απόλυτα στα όσα είχε πει στον παίκτη για το μέλλον του στην Πόρτο και τώρα μένει να… ξεπεράσει το σοκ ο Αγκολέζος στόπερ (σ.σ. ο οποίος ήθελε να προσπαθήσει να πάρει φανέλα βασικού στους «Δράκους») και να συμφωνήσει και αυτός με τον Ολυμπιακό.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Αυτοί οι δύο είναι πλέον οι προτεραιότητες και δεν είναι ο Ποντένσε μέσα σε αυτές

Ολυμπιακός: Χαμός για τον Ποντένσε από Ολυμπιακούς – Λατρεία και προσμονή για να έρθει και με 3 το χρόνο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Έρχεται ο Κάρμο – Του είπαν στην Πόρτο ότι δεν θα παίζει – Με πόσα κλείνει στον Ολυμπιακό – Ποιο το πρόβλημα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.