ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Εξελίξεις με Μορόν

Όσο η υπόθεση του Μορόν δεν ξεκαθαρίζει, ο Άρης έχει θέμα.
Άρης: Εξελίξεις με Μορόν

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να διαχειριστεί αυτή τη στιγμή ο Άρης είναι ο Λορέν Μορόν. Φαντάζει οξύμωρο φυσικά να λέει κανείς κάτι τέτοιο για τον καλύτερο παίκτη του.

Ο Ισπανός την προηγούμενη σεζόν ήταν φανταστικός. Έκανε απίθανα πράγματα και έδειξε πως ο Άρης πέτυχε διάνα με την απόκτησή του. Μόνο που οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του τον έκαναν να πιστέψει πως θα πάρει μεταγραφή και ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο αλλού.

Το καλοκαίρι ήταν εμφανώς ξενερωμένος στην προετοιμασία, ενώ στα φιλικά ο χρόνος συμμετοχής του ήταν περιορισμένος κατόπιν δικής του επιθυμίας. Όλο αυτό ήταν δεδομένο πως θα έχει αντίκτυπο και στην εικόνα του στα πρώτα επίσημα ματς.

Στο Περιστέρι ο Μορόν βρέθηκε σε θέση βολής αρκετές φορές στο πρώτο ημίχρονο. Για την ποιότητά οι αντιδράσεις του δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Πέρυσι θα είχε «κολλήσει» τουλάχιστον γκολ σε αντίστοιχες στιγμές.

Το θέμα είναι πως όσο η υπόθεση του Μορόν δεν ξεκαθαρίζει, ο Άρης έχει θέμα. Την ώρα που ο Θόδωρος Καρυπίδης εξετάζει τις επιλογές του για να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο ο Άκης Μάντζιος προσπαθεί να αφυπνίσει τον ποδοσφαιριστή του. Δεν είναι λίγες οι συνομιλίες τους το τελευταίο χρονικό διάστημα προκειμένου να πάρει και πάλι μπρος ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Εξελίξεις με Μορόν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.