MEDIA

Bahar – Καινούργια αρχή: Ο θάνατος χτυπάει την πόρτα του Αζίζ

Όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Bahar - Καινούργια αρχή»
Bahar – Καινούργια αρχή: Ο θάνατος χτυπάει την πόρτα του Αζίζ

Τα πάνω-κάτω αναμένεται να έρθουν στη σειρά Bahar – Καινούργια αρχή, που προβάλλεται εδώ και λίγο καιρό από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η τουρκική σειρά έχει καταφέρει να… χτίσει το κοινό της, όπου φαίνεται και από την τηλεθέαση και συνεχίζει δυναμικά.

Μάλιστα δεν αποκλείεται τα νούμερα να ανεβούν ακόμα περισσότερο, ειδικά με τα όσα αναμένεται να δούμε στους δέκτες μας.

Bahar – Καινούργια αρχή: Ο θάνατος χτυπάει την πόρτα του Αζίζ

Η μεγάλη μέρα έχει πια φτάσει και η αγωνία για όλους είναι στα ύψη. Η μια ομάδα χειρουργών αναλαμβάνει τον Τιμούρ με επικεφαλής τον Εβρέν και βοηθό του τον Αζίζ και η άλλη ομάδα την Μπαχάρ.

Πρέπει όλα να γίνουν στον χρόνο τους. Την ίδια ώρα, η Ουμάι συναντάει τον Ρουζγκιάρ, οποίος είναι να την πάει στο νοσοκομείο. Όμως, αποφασίζει να κάνει μια κίνηση προκειμένου να τη φέρει ξανά κοντά με την Παρλά.

Αν και στην αρχή τα κορίτσια ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες, στη συνέχεια πέφτει η μια στην αγκαλιά της άλλης και τα βρίσκουν ξανά. Όμως ξαφνικά ένα αμάξι πέφτει πάνω τους με αποτέλεσμα το δικό τους όχημα να πέσει στον γκρεμό!

Οι πιθανότητες να βγει κάποιος ζωντανός από εκεί είναι μηδαμινές! Την ίδια στιγμή, στο νοσοκομείο οι φόβοι των γιατρών γίνονται πραγματικότητα. Ο Τιμούρ παθαίνει ανακοπή, πριν προλάβει ο Εβρέν να πάρει εμφύτευμα για την Μπαχάρ, ενώ την Μπαχάρ την έχουν ήδη ανοίξει και έχουν αφαιρέσει το άρρωστο κομμάτι της και περιμένουν να κάτ νουν τη μεταμόσχευση.

Πρέπει, όμως, άμεσα να συμβεί καθώς αιμορραγεί και κινδυνεύει να πέσει σε κώμα. Ο Εβρέν προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή τον Τιμούρ, ο Αζίζ με δάκρυα παρακαλάει τον πατέρα του να μην πεθάνει, αλλά τα μηχανήματα δείχνουν πως σταμάτησαν να λειτουργούν οι ζωτικές του λειτουργίες.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Bahar και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Bahar – Καινούργια αρχή: Ανακοινώνουν στη Μπαχάρ το δυσάρεστο για την υγειά της!

Δημήτρης Λάλος: Απάντηση που κλείνει στόματα για τη σχέση του με την Λαμπροπούλου

Θανάσης Βισκαδουράκης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bahar – Καινούργια αρχή: Ο θάνατος χτυπάει την πόρτα του Αζίζ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα