ΜΠΑΣΚΕΤ

Χαμός με Νάναλι στη Σερβία – «Χαστούκισε τον Λαρεντζάκη και απείλησε δημοσιογράφους»

Για χαστούκι του Τζέιμς Νάναλι στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και απειλές σε δημοσιογράφους, κάνουν λόγο σερβικά ΜΜΕ!
Χαμός με Νάναλι στη Σερβία – «Χαστούκισε τον Λαρεντζάκη και απείλησε δημοσιογράφους»

Ο… κακός χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Τζέιμς Νάναλι, με τα σερβικά Μέσα να μπαίνουν στο «χορό» των αποκαλύψεων!

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή το διαζύγιο και την αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου και του μέχρι πρότινος παίκτη των «ασπρόμαυρων» η σερβική ομάδα αποκάλυψε διάφορα περιστατικά από τα οποία φαίνεται πως ο Αμερικανός είχε απαράδεκτη συμπεριφορά.

Η MozzartSport έβγαλε στη δημοσιότητα αποκαλύψεις σχετικά με το… βίαιο παρελθόν του πρώην παίκτη της ομάδας του Βελιγραδίου.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το μέσο ο Νάναλι είχε χαστουκίσει τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη του Ολυμπιακού στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Stark Arena κατά την αποχώρηση των παικτών στη φυσούνα, ενώ έχει επιτεθεί σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν και σε δημοσιογράφους και συγκεκριμένα μετά το Game 5 των playoffs της Ευρωλίγκας απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 2022/23!

«Είναι ένας πολύ καλός τύπος, που θα γραφτεί στις σελίδες της ιστορίας της Παρτίζαν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το περιστατικό με τον παίκτη του Ερυθρού Αστέρα που συνέβη στο τέλος της περασμένης σεζόν. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε την απόφαση να μην παίξει με εκείνον στα επόμενα ματς, παρόλο που ήταν ο καλύτερος παίκτης στο προηγούμενο παιχνίδι.

Aλλά φανταστείτε το περιστατικό να συνέβαινε σε ένα παιχνίδι της EuroLeague. Η λίγκα θα μας είχε αποκλείσει. Μαζί με το συμβόλαιο, οι παίκτες υπογράφουν και τους πειθαρχικούς κανονισμούς. Τιμωρήθηκε, γιατί τσακώθηκε με τον παίκτη του Ερυθρού Αστέρα», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Παρτιζάν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαμός με Νάναλι στη Σερβία – «Χαστούκισε τον Λαρεντζάκη και απείλησε δημοσιογράφους»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.