MEDIA

OPEN: Αυτοί αναλαμβάνουν το δελτίο ειδήσεων

Κλείδωσε! Αυτοί αναλαμβάνουν το δελτίο ειδήσεων του OPEN
OPEN: Αυτοί αναλαμβάνουν το δελτίο ειδήσεων

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το κανάλι του OPEN TV, με τον σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής περιόδου να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Μια από τις αποφάσεις που κλήθηκαν να πάρουν οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού του Ιβάν Σαββίδη, είχε να κάνει και με την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Μάλιστα φαίνεται πως έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις καθώς η Εύα Αντωνοπούλου και ο Νίκος Στραβελάκης, αναλαμβάνουν το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του OPEN Beyond, τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 και καθημερινά στις 18:45 η Εύα Αντωνοπούλου θα κάνει την εμφάνιση της ενώ ο Νίκος Στραβελάκης θα παίρνει σκυτάλη κάθε Σαββατοκύριακο στις 18:45.

Πηγή: mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «OPEN: Αυτοί αναλαμβάνουν το δελτίο ειδήσεων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα