ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ο Πινέδα ρίχνει λάδι στη φωτιά!

Χειρότερα έκανε τα πράγματα με τις πρόσφατες δηλώσεις του ο Ορμπελίν Πινέδα!
ΑΕΚ: Ο Πινέδα ρίχνει λάδι στη φωτιά!

Η «πόρτα» της ΑΕΚ που έμεινε κλειστή και ο στόχος να πάει σε καλύτερη ομάδα. Οι δηλώσεις Πινέδα, περισσότερο ενόχλησαν, παρά ικανοποίησαν την διοίκηση.

Αυτό που ήθελαν και περίμεναν τόσο καιρό τα στελέχη της ΑΕΚ από τον Ορμπελίν Πινέδα, ήταν μία δημόσια τοποθέτηση όπου θα ξεκαθάριζε την κατάσταση και θα δήλωνε πίστη στην ΑΕΚ και στο συμβόλαιο του.

Ο Μεξικάνος αποφάσισε να το κάνει, με δηλώσεις στην πατρίδα του, όμως τα όσα είπε και κυρίως ο τρόπος που τα είπε, μάλλον έκαναν χειρότερη την κατάσταση, παρά ικανοποίησαν τους ανθρώπους της Ένωσης.

Ουσιαστικά ο Πινέδα άφησε να εννοηθεί πως πρόθεση και του ίδιου ήταν να πάρει μεταγραφή στην Μοντερέι. Αν δεν υπήρξε παραποίηση των λεγομένων του και θέμα στη μετάφραση, το γεγονός πως χαρακτήρισε ενοχλητική τη στάση της ΑΕΚ που όπως τόνισε κρατούσε «κλειστή την πόρτα», είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα δυσαρέσκειας και από πλευράς ποδοσφαιριστή που δεν έχει πουληθεί.

Και στην ΑΕΚ δεν αισθάνθηκαν και τόσο καλά διαβάζοντας μεταξύ άλλων πως ο Πινέδα είπε ότι θα δουλέψει όσο το δυνατόν καλύτερα για να… μην έχουν να του πούν κάτι και ότι ο στόχος του είναι να παίξει σε μία καλύτερη ομάδα!

Μόνο καλύτερη δεν έγινε η κατάσταση λοιπόν και το κλίμα κατά πάσα πιθανότητα βαραίνει περισσότερο σε μία έτσι κι αλλιώς δύσκολη εποχή στην ΑΕΚ μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Η ειλικρίνεια του παίκτη ίσως να του γυρίσει μπούμερανγκ αλλά τα μηνύματα που ήθελε και ο ίδιος να περάσει, τα πέρασε.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Ο Πινέδα ρίχνει λάδι στη φωτιά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!