ENGINE POWER

Τα σπίτια των πλουσιότερων οδηγών της Formula 1

Όλα αυτά τα μετρητά πρέπει να πάνε κάπου.
Τα σπίτια των πλουσιότερων οδηγών της Formula 1

Σπίτια των πλουσιότερων οδηγών της Formula 1: Οι οδηγοί της Formula 1 ξέρουν πώς να το ζήσουν. Αναφέρετε τα εισοδήματα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και τη γεύση τους για κομψή διακόσμηση και στιλ που εκτοξεύει αδρεναλίνη—μια προϋπόθεση, πραγματικά, για κάθε επαγγελματία των αγώνων. 

Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν, ότι τα σπίτια τους είναι η κορυφή της χλιδής. Ναι, καλά ακούσατε – είναι πληθυντικός ο αριθμός των κατοικιών για τους οδηγούς με τα υψηλότερα κέρδη του grid , γιατί hey, αυτά τα μετρητά πρέπει να πάνε κάπου. Ο Lewis Hamilton , για παράδειγμα, φέρεται να κατέχει τέσσερα ακίνητα στη Γενεύη, το Λονδίνο, το Μονακό και το Μανχάταν . Το εγχώριο αγόρι Daniel Ricciardo είναι επίσης ιπτάμενος, ο περήφανος άρχοντας μιας έπαυλης στο Λος Άντζελες στολισμένη με άφθονη πισίνα, τζάμι από το δάπεδο μέχρι την οροφή και γαλάζιο ουρανό, ενώ ο φίλος του Hamilton της Mercedes στην πίστα Valtteri Bottas περνάει τον χρόνο του σε ένα απόδραση δίπλα στη λίμνη. (Spoiler: είναι τόσο παράλογα φινλανδικά όσο θα περίμενες.)

Αν και οι περισσότεροι συνήθως κρατιούνται για τον εαυτό τους, κάθε τόσο θα λαμβάνουμε μια σπάνια ματιά στη ζωή τους εκτός τροχιάς. Εδώ, συγκεντρώνουμε μερικές από τις επαύλεις που ανήκουν (σήμερα ή παλαιότερα) από τους πλουσιότερους οδηγούς στο grid της Formula 1.

 

Τα σπίτια των πλουσιότερων οδηγών της Formula 1:

Λιούις Χάμιλτον

Σπίτια των πλουσιότερων οδηγών της Formula 1:

Ο Lewis Hamilton είναι ένας προμηθευτής ακινήτων της υψηλότερης τάξης. Με τα χρόνια, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει συγκεντρώσει ένα χαρτοφυλάκιο πολυτελών κατοικιών στις πιο περιζήτητες πρωτεύουσες του κόσμου. Πιο πρόσφατα, άρπαξε ένα ρετιρέ Triplex Manhattan για 58,5 εκατομμύρια δολάρια, από ένα κτίριο που ανήκει εν μέρει στον Tom Brady και τη σύζυγό του, Gisele Bündchen. Στο εσωτερικό, το Penthouse H συνδυάζει τρεις μονάδες σε μία, που εκτείνονται σε 12.000 τετραγωνικά πόδια καθαρής χλιδής – μιλάμε για οροφές με δοκάρια πεύκου ύψους έξι μέτρων, βιβλιοθήκη, ιδιωτική πισίνα, εσωτερικό ανελκυστήρα και εκπληκτική θέα στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Η crème de la crème του ρετιρέ είναι, χωρίς αμφιβολία, το επάνω επίπεδο με γυάλινη επένδυση με διπλές βεράντες που αποκαλύπτουν το μοναδικό καταφύγιο του Hamilton με φυτική επένδυση πάνω από την πόλη – κάτι σπάνιο στους χώρους με στυλ παπουτσιών της πόλης.

Περίπου την ίδια εποχή, κατέγραψε ένα ρετιρέ που είχε στην ιδιοκτησία του στην Tribeca και αγόρασε για σχεδόν 44 εκατομμύρια δολάρια, αν και δεν είναι γνωστό αν το πούλησε ποτέ σε κάποιον τυχερό ιδιοκτήτη. Ο Χάμιλτον διαθέτει επίσης ένα κτήμα έξι υπνοδωματίων 23,2 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λονδίνο, καθώς και ένα μέρος στο Μόντε Κάρλο .

Σπίτια των πλουσιότερων οδηγών της Formula 1:

Βάλτερι Μπότας

mesa-stis-epavlis-ton-plousioteron-odigon-tis-formula-1-5

Σπίτια των πλουσιότερων οδηγών της Formula 1:Εμπιστευτείτε τον Valtteri Bottas για να αποκτήσετε μια εντυπωσιακή φινλανδική εξοχική κατοικία. Με θέα στην παγωμένη λίμνη, σκοτεινό κατάστρωμα και ανοιχτό εσωτερικό, μπορούμε ήδη να φανταστούμε τον Bottas στο χαρούμενο μέρος του μετά τον αγώνα. Το καταφύγιο της Λαπωνίας διαθέτει ένα αρμονικό εσωτερικό σε σκανδιναβικό στιλ τόσο ήρεμο όσο το καταρρακτωμένο τοπίο που το περιβάλλει. Χτισμένο σε δύο ξεχωριστά μέρη που χωρίζονται από έναν διάδρομο με τοίχους με παράθυρο, το σπίτι του Bottas στεγάζει ένα γυάλινο μπαρ από το δάπεδο μέχρι την οροφή, εγκαταστάσεις σάουνας και φυσικά άφθονο χώρο γκαράζ.

mesa-stis-epavlis-ton-plousioteron-odigon-tis-formula-1-5

Kimi Räikkönen

mesa-stis-epavlis-ton-plousioteron-odigon-tis-formula-1-7

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Kimi Räikkönen, γνωστός και ως «The Iceman», αγόρασε το σπίτι των ονείρων του στο Baar, ένα χωριό κοντά στη Ζυρίχη στην Ελβετία. Η βίλα δίπλα στο νερό, που ονομάζεται «Butterfly», φέρεται να απέφερε στον Räikkönen περίπου 31 εκατομμύρια δολάρια .

mesa-stis-epavlis-ton-plousioteron-odigon-tis-formula-1-7

Φερνάντο Αλόνσο

mesa-stis-epavlis-ton-plousioteron-odigon-tis-formula-1-8

Αυτός ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ξεφεύγει από τη μάχη της Formula 1 με jet-setting στα πολυτελή του σπίτια στην Οξφόρδη και την Ελβετία. Ανάμεσα στα κοσμήματα του στέμματος περιλαμβάνεται το πολυτελές διαμέρισμα του Alonso στο Ντουμπάι που βρίσκεται περήφανα σε ένα τεράστιο κτήριο 52 ορόφων.

Κάποια στιγμή, οι φήμες έλεγαν ότι ο Alonso ήταν στο κυνήγι για ένα κτήμα στο Λουγκάνο, που βρίσκεται στα ιταλικά σύνορα της Ελβετίας, έχοντας προηγουμένως ζήσει στο Mont-sur-Rolle, αν και δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τότε από τον ιδιωτικό οδηγό. .

Λάντο Νόρις

mesa-stis-epavlis-ton-plousioteron-odigon-tis-formula-1-8

Το θαύμα της McLaren, Lando Norris, απέχει πολύ από το να είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους οδηγούς του αθλήματος, αλλά ως γιος του συνταξιούχου διευθυντή συντάξεων Adam Norris, ο οποίος είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει φυσικά ένα πολύ γλυκό μαξιλάρι. Οι εικόνες δεν είναι διαθέσιμες, αλλά πήγε στο Sky Sports σε μια περιοδεία στο Lando HQ κατά τη διάρκεια του lockdown του περασμένου έτους.

Τζορτζ Ράσελ

Ένας άλλος οδηγός που υποβλήθηκε σε θεραπεία με Sky Sports Cribs, ο George Russell πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της πρώιμης καριέρας του από το σπίτι της οικογένειάς του στην αγγλική ύπαιθρο, εναλλάσσοντας μεταξύ αυτού και ενός νοικιασμένου διαμερίσματος στο Λονδίνο. >Έχει πει από τότε ότι έχει σχέδια να μετακομίσει στο hotspot του οδηγού Μονακό , αλλά αυτό δεν θα είναι για λίγο.

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα σπίτια των πλουσιότερων οδηγών της Formula 1», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!