ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αδειάζει το ρόστερ για να έρθει ο Νταβίντ Κάρμο – Ποιος φεύγει δανεικός

Ποιος φεύγει δανεικός από το Λιμάνι για να γίνει χώρος για τον Κάρμο.
Ολυμπιακός: Αδειάζει το ρόστερ για να έρθει ο Νταβίντ Κάρμο – Ποιος φεύγει δανεικός

Ο Ολυμπιακός αδειάζει το ρόστερ του ώστε να έρθει ο Νταβίντ Κάρμο, η επιστροφή του οποίου από την Πόρτο στον Ολυμπιακό, με κανονική μεταγραφή, είναι πολύ κοντά.

Συγκεκριμένα, ο αριστεροπόδαρος στόπερ Νέλσον Άμπι, είναι κοντά στο να πάει δανεικός στη Σουόνσι, ώστε να έρθει ο επίσης αριστεροπόδαρος Κάρμο και ενώ υπάρχει και ο αριστεροπόδαρος Λορέντσο Πιρόλα.

Στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για την μεγάλη επιστροφή, καθώς ο Κάρμο ήταν το μεγάλο «θέλω» του Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ και όχι άδικα, κρίνοντας από την έως τώρα αμυντική παρουσία των ερυθρόλευκων.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος με το Νταβίντ Κάρμο είχαν δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο κεντρικών αμυντικών και ο Ολυμπιακός σπεύδει να φέρει πίσω τον Κάρμο, παρά τις όποιες δυσκολίες εμφανίζει η Πόρτο αλλά και ταλανίζουν τον ίδιο τον παίκτη.

Διαβάστε επίσης:

Πιέζεται ο Φορτούνης

Η Νιουκάστλ φαίνεται έτοιμη να δώσει πάνω από 20 εκατομμύρια στον Ολυμπιακό για τον Έσε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Αδειάζει το ρόστερ για να έρθει ο Νταβίντ Κάρμο – Ποιος φεύγει δανεικός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.