ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

UEFA Ranking Ελλάδα: Ο ΠΑΟΚ κράτησε την Ελλάδα κοντά στη Δανία

Ποια είναι τα δεδομένα στο UEFA Ranking για την Ελλάδα μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σάμροκ και την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λανς.
UEFA Ranking Ελλάδα: Ο ΠΑΟΚ κράτησε την Ελλάδα κοντά στη Δανία

UEFA Ranking Ελλάδα: Η μάχη με τη Δανία καλά κρατεί ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έδωσε στη χώρα μας τους βαθμούς που τόσο είχαμε ανάγκη.

Οι «ασπρόμαυροι» ήταν αυτοί που έπρεπε στην Τούμπα. Έκαναν το καθήκον τους και έβαλαν τα θεμέλια για την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ έριξε τεσσάρα στη Σάμροκ και με αυτό το αποτέλεσμα έκλεισε εισιτήριο για το League Phase του Europa League. Εκεί που είναι ήδη ο Ολυμπιακός.

Το 4-0 δεν γυρνάει στη ρεβάνς και το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ να πάρει και δεύτερη νίκη εκεί. Το έχουμε μεγάλη ανάγκη. Με τα ντόρτια απέναντι στους Ιρλανδούς, πάντως, «μάτσαρε» τη νίκη της Κοπεγχάγης. Εκείνη επικράτησε με 2-0 της Κιλμάρνοκ. Έτσι Ελλάδα και Δανία πήραν τους ίδιους βαθμούς και η μεταξύ τους απόσταση παραμένει.

Αυτό έγινε γιατί ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία απέναντι στη Λανς. Αν και έπαιξε για σημαντικό χρονικό διάστημα με παραπάνω παίκτη, δεν απέφυγε την ήττα. Ακόμη και η ισοπαλία θα ήταν «χρυσάφι».

Φυσικά είναι κομβικό στο ΟΑΚΑ να κάνει την ανατροπή για να μη χάσει η Ελλάδα έναν ακόμη εκπρόσωπο. Ήδη έχει μείνει εκτός η ΑΕΚ. Θα είναι καθοριστικό στη μάχη για τη 14η θέση να έχουμε και τρίτη ομάδα έως τον Ιανουάριο. Στα θετικά ότι αυξήσαμε τη διαφορά από τη Σκωτία γιατί πέρα από την Κιλμάρνοκ έχασε και η Χαρτς εκτός με 1-0 από την Πλζεν.

UEFA Ranking Ελλάδα: Η κατάταξη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «UEFA Ranking Ελλάδα: Ο ΠΑΟΚ κράτησε την Ελλάδα κοντά στη Δανία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.