ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τρελαμένος ο Αλόνσο για τη ρεβάνς! Αποθέωσε Πελίστρι

Ο Παναθηναϊκός έμεινε ζωντανός χάρη στο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη, ο Αλόνσο μίλησε για τη ρεβάνς αλλά και για τον Πελίστρι
Παναθηναϊκός: Τρελαμένος ο Αλόνσο για τη ρεβάνς! Αποθέωσε Πελίστρι

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στην πρόκριση. Έχασε από τη Λανς αλλά πάει στο ΟΑΚΑ με -1 γκολ. Το σόλο του Φώτη Ιωαννίδη που τρέλανε την Ευρώπη τον κρατά στο παιχνίδι. 

Ο Παναθηναϊκός μπορεί. Δύσκολη η ρεβάνς αλλά μπορεί.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο εκεί στάθηκε. Στη ρεβάνς. Μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV, ο προπονητής των «πράσινων» αποθέωσε τον Πελίστρι. Δε μίλησε για το γκολ του Ιωαννίδη, για αυτό βέβαια μιλά όλη η Ευρώπη: «Κατ’ αρχάς κάναμε δύο λάθη που επέτρεψαν στον αντίπαλο να κάνει τη διαφορά. Ενώ παίζαμε καλά και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, μετά αφού η αντίπαλη ομάδα έπαιζε με παίκτη λιγότερο πήγε προς τα πίσω και προσπάθησε να αμυνθεί.

Μας έλειψε η φρεσκάδα για να μπορέσουμε να παίξουμε από τις πτέρυγες. Με τον Πελίστρι είχαμε κάποιες καλές φάσεις ενός εναντίον ενός. Όταν γίναμε καλοί στις πτέρυγες δεν ήμασταν καλοί στο κέντρο. Αν το είχαμε καταφέρει αυτό δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες από τις πτέρυγες, θα είχαμε καλύτερη δομή στο κέντρο και θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα».

Για το αν είναι αισιόδοξος για τη ρεβάνς: «Πιστεύω πολύ στους παίκτες και στην ομάδα. Έχουμε 90 λεπτά στο σπίτι μας μπροστά στους φιλάθλους μας. Είναι δύσκολο, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για να παλέψουμε και θα δώσουμε τα πάντα στη ρεβάνς».

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Τρελαμένος ο Αλόνσο για τη ρεβάνς! Αποθέωσε Πελίστρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.