ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον αέρα ο Μπιανκόν

Διόλου απίθανο ο Ολυμπιακός να προχωρήσει σε πώληση του Μπιανκόν στο τέλος των μεταγραφών για να αξιοποιήσει τον Κουτσίδη.
Στον αέρα ο Μπιανκόν

Μετέωρος ο Μπιανκόν στους «ερυθρολεύκους». Μοιάζει πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να παραχωρήσει τον Γάλλο στόπερ για να κάνει χώρο στους κεντρικούς αμυντικούς. Για τους Ντόι και… Κουτσίδη.

Ο Άμπι είναι παίκτης της Σουόνσι επί της ουσίας. Λογικό κι επόμενο από τη στιγμή που ο Νταβίντ Κάρμο είναι με τη βαλίτσα στο χέρι για Πειραιά. Μοιάζει βέβαια τη συγκεκριμένη απόφαση ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να την πήρε και για άλλο λόγο. Από εκεί που ο Άγγλος στόπερ έμοιαζε σίγουρος και θα… κοβόταν ένας εκ των Ντόι, Μπιανκόν, τελικά εκείνος έμεινε πίσω στο μυαλό του Βάσκο κόουτς και αποχωρεί.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να υπάρξει κι άλλη αποχώρηση στόπερ από τον Ολυμπιακό. Αυτό βέβαια προϋποθέτει να κλείσει οριστικά ο Κάρμο, κάτι που μοιάζει σχεδόν βέβαια.

Αν συμβεί αυτό ο Ολυμπιακός πάει με το περσινό δίδυμο, Κάρμο – Ρέτσος. Πίσω τους είναι ο Πιρόλα, ενώ υπάρχουν και ο Μπιανκόν με τον Ντόι. Κάποιος 4ος, κάποιος 5ος στην ιεραρχία. Βέβαια, τον ρόλο του 5ου στόπερ μπορεί να τον παίξει και ο Κουτσίδης. Πιστεύει στον νεαρό κεντρικό αμυντικό και τον θέλει στην ομάδα, όχι δανεικό.

Δικαίως ο Μπιανκόν, λοιπόν, ψάχνεται. Διότι, αν τελικά δεν πουληθεί ο Ντόι και του ανανεωθεί το συμβόλαιο, τότε θα μείνει πολύ πίσω. Δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής επί της ουσίας. Τα έχει πάρει τα μηνύματα, γι’ αυτό και υπάρχει κινητικότητα στην περίπτωσή του.

Απλώς όσο ο Ολυμπιακός δεν «κλείνει» οριστικά τις υποθέσεις των Κάρμο και Ντόι, δεν καίγεται να υπάρξουν εξελίξεις με τον Γάλλο στόπερ. Μέχρι την τελευταία στιγμή το μέλλον του θα είναι στον… αέρα.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στον αέρα ο Μπιανκόν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.