ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νταβίντ Κάρμο: Το ενδιαφέρον της Νιουκάστλ για τον Έσε η απάντηση σε κάθε ενδοιασμό του Κάρμο

Ένα βήμα πριν τη νέα υπογραφή στο Λιμάνι.
Νταβίντ Κάρμο: Το ενδιαφέρον της Νιουκάστλ για τον Έσε η απάντηση σε κάθε ενδοιασμό του Κάρμο

Ο Νταβίντ Κάρμο θα ήταν ήδη εδώ και έναν μήνα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αν δεν έπαιρνε την απόφαση, πιστεύοντας τους ανθρώπους της Πόρτο, να μην ενεργοποιήσει την συμφωνία του Ολυμπιακού με τους «Δράκους» αλλά να παραμείνει στην Πόρτο, ώστε να διεκδικήσει τη θέση του βασικού αριστερού στόπερ.

Ο Κάρμο δεν έγινε ποτέ βασικός και τότε ήταν που άρχισε να τριγυρνά στο μυαλό του η σκέψη του Ολυμπιακού, ο οποίος συνέχισε να… δηλώνει διακριτικά πως τον θέλει πίσω στον Πειραιά.

Ο Αγκολέζος στόπερ κατάλαβε πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του, καθώς οι ερυθρόλευκοι αποτελούν επιτυχημένο ποδοσφαιρικό brand, με έναν ευρωπαϊκό τίτλο, αλλά και selling club.

Παράδειγμα ο Σαντιάγκο Έσε, ο οποιος ήρθε στα 21 του χρόνια με τέσσερα εκατ. ευρώ στο Λιμάνι πέρσι το καλοκαίρι και στα 22 του τον ξέρουν οι ομάδες από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και σύμφωνα με μέσα της Αργεντινής έρχεται και πρόταση από την Νιουκάστλ που μπορεί να φτάσει και τα 20 εκατ. ευρώ.

Του χρόνου, με μία ακόμη καλή χρονιά στον Ολυμπιακό, ο Κάρμο θα έχει όχι πρόταση αλλά προτάσεις από την Αγγλία.

Διαβάστε επίσης:

Άντρε Όρτα: Ο Καρβαλιάλ το μεγαλύτερο εμπόδιο για να έρθει ξανά ο Όρτα στον Ολυμπιακό

Ο Μεντιλίμπαρ βλέπει και τον Ζότα Σίλβα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νταβίντ Κάρμο: Το ενδιαφέρον της Νιουκάστλ για τον Έσε η απάντηση σε κάθε ενδοιασμό του Κάρμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.