SPORTIME BET

Πρεμιέρα στη Bundesliga με TOP προσφορά* γνωριμίας

Η Bundesliga ανοίγει αυλαία με μια σπουδαία αναμέτρηση!
Πρεμιέρα στη Bundesliga με TOP προσφορά* γνωριμίας

Πρεμιέρα στην Bundesliga! Με τη σπουδαία «μονομαχία» ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν σηκώνει αυλαία το γερμανικό πρωτάθλημα την Παρασκευή (21:30) στο «Borussia Park».

Η αποστολή της Γκλάντμπαχ μπροστά στο κοινό της δεν είναι εύκολη απέναντι στους Πρωταθλητές. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι που φέτος παρέμειναν υπό τις οδηγίες του Ελβετού προπονητή Τζεράρντο Σεοάνε δηλώνουν αποφασισμένοι να κοιτάξουν στα μάτια την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο. Η Γκλάντμπαχ έχει δημιουργήσει εξαιρετική παράδοση σε εντός έδρας πρεμιέρες στην Bundesliga.

Συγκεκριμένα από το 2008 που ηττήθηκε τελευταία φορά (1-3 από την Στουτγκάρδη) μετράει σε 9 ματς στο «Borussia Park» 5 νίκες και 4 ισοπαλίες. Ο φετινός στόχος της Γκλάντμπαχ είναι να πρωταγωνιστήσει και παράλληλα να ξεχάσει την περυσινή απογοητευτική σεζόν όταν και τερμάτισε στην 14 η θέση της βαθμολογίας. Η σπουδαιότερη μεταγραφή είναι του επιθετικού Τιμ Κλάιντινστ από την Χάιντενχαϊμ, ο οποίος αποκτήθηκε για να ενισχύσει τον Πλέα.

Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν 1:5.20 Χ:4.30 2:1.57

Η Λεβερκούζεν πέρυσι σάρωσε πάντα στο διάβα της κατακτώντας το νταμπλ αήττητη σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Το καλοκαίρι η διοίκηση αντιστάθηκε στου μνηστήρες και κατάφερε να διατηρήσει στον πάγκο τόσο τον προπονητή Τσάμπι Αλονσο, όσο και τον σταρ της ομάδας Φλόριαν Βιρτς.

Για τις «ασπιρίνες» η νέα σεζόν ξεκίνησε επίσης με κούπα, αφού κατέκτησαν το Σούπερ Καπ απέναντι στην Σουτγκάρδη (6-5 στα πέναλτι). Ο μεγάλος στόχος για φέτος είναι να υπερασπιστεί τον τίτλο, αφού η Μπάγερν έχει κάνει ριζικές αλλαγές.

Η σεζόν ξεκινάει με ΤΟP προσφορά* γνωριμίας από τη Novibet!

Η Λεβερκούζεν τρέχει αήττητο σερί 9 αναμετρήσεων κόντρα στην Γκλάντμπαχ με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες και μετράει 5 διαδοχικές επιτυχίες στο «Borussia Park». Δεν περνάει απαρατήρητο το στατιστικό που θέλει την ομάδα που κερδίζει τον τίτλο στην Γερμανία να ξεκινάει με το «δεξί» στην πρεμιέρα. Τελευταία ήττα Πρωταθλήτριας σε 1 η αγωνιστική ήταν το 2002 και από τότε υπάρχει το σερί 17 νίκες, 5 ισοπαλίες.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Bundesliga

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρεμιέρα στη Bundesliga με TOP προσφορά* γνωριμίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.