ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Τότε θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι – Οι ημερομηνίες ανά ταμείο

Τότε θα πληρωθούν οι συντάξεις του Σεπτεμβρίου - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Τότε θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι – Οι ημερομηνίες ανά ταμείο

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Οικονομική «ανάσα» αναμένεται να πάρουν τις επόμενες ημέρες οι συνταξιούχοι, αφού θα πληρωθούν τις επόμενες μέρες οι συντάξεις του Σεπτεμβρίου.

Στα τέλη του Αυγούστου συγκεκριμένα θα δουν οι δικαιούχοι χρήματα στους λογαριασμούς τους, ενώ και πάλι οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού ανάλογα το ταμείο ασφάλισης του κάθε συνταξιούχου.

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Τότε θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι – Οι ημερομηνίες ανά ταμείο

Ειδικότερα, την Τρίτη 27 Αυγούστου θα ξεκινήσουν οι πληρωμές και πρώτοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ.

Στις 29 Αυγούστου ακολουθεί η καταβολή των συντάξεων για το Δημόσιο, το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΝΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΕΤΑΤ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, προσωπικό ενόπλων δυνάμεων, σωμάτων ασφαλείας, πυροσβεστικού σώματος.

Μία ημέρα μετά, στις 30 Αυγούστου, καταβάλλονται οι συντάξεις για τους συνταξιούχους ΟΠΕΚΑ ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι οι συνταξιούχοι θα δουν τα χρήματα στον λογαριασμό τους το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Τότε θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι – Οι ημερομηνίες ανά ταμείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.