ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαντιάγκο Έσε: Τρελά λεφτά δίνει η Νιουκάστλ – Κοιτούσαν την πρόταση οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και δεν ήξεραν τι να απαντήσουν

Αμηχανία στον Ολυμπιακό για την πρόταση στον Έσε.
Σαντιάγκο Έσε: Τρελά λεφτά δίνει η Νιουκάστλ – Κοιτούσαν την πρόταση οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και δεν ήξεραν τι να απαντήσουν

Το Sportime είναι ίσως το μοναδικό μέσο στην Ελλάδα το οποιο από τον πρώτο καιρό της παρουσίας του Σαντιάγκο Έσε στον Ολυμπιακό, πέρσι , έγραφε, ότι ο ποδοσφαιριστής αυτός δεν θα αργήσει να φέρει πρόταση 10 εκατ. ευρώ και επάνω.

Έβγαζε… μάτι ότι ο Έσε ήταν (σ.σ. και είναι) παίκτης για μεγάλα πρωταθλήματα.

Νεαρός, σοβαρός, αθληταράς, ξέρει μπάλα, τρέχει ασταμάτητα και βοηθά τόσο αμυντικά όσο και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Και όλα αυτά μόλις στα 22 του και παίζοντας μπάλα τρία χρόνια συνεχόμενα χωρίς διακοπές.

Ήταν θέμα χρόνου να έρθει η μεγάλη πρόταση και ήρθε πριν από λίγες μέρες στο Λιμάνι. Η Νιουκαστλ δίνει 25 εκατ. ευρώ για τον Έσε και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έμειναν να… κοιτούν το mail της προσφορά στα… κινητά τους.

Δεν είναι εύκολο να πεις όχι σε 25 εκατ. για έναν παίκτη που αγόρασες τέσσερα πριν από ένα καλοκαίρι, ούτε βέβαια είναι… εύκολο να πεις στον Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ ότι δεν θα έχει τον Έσε, την ώρα που ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού φέτος είναι το πρωτάθλημα και μία καλή πορεία στην Ευρώπη, με τους αντιπάλους όμως των ερυθρόλευκων στην Ελλάδα να ενισχύονται σοβαρότατα (σ.σ. ειδικά ο Παναθηναϊκός).

Αμηχανία στον Ολυμπιακό για την πρόταση στον Έσε, ο οποίος βέβαια έχει την ευκαιρία με άλλη μία καλή χρονιά στον Ολυμπιακό να φέρει όχι 25 αλλά 35+ εκατ. στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης:

Ντάνιελ Ποντένσε: Πότε θα είναι στην Ελλάδα – Δύο οι επιλογές – Το πήρε απόφαση

Νταβίντ Κάρμο: Το ενδιαφέρον της Νιουκάστλ για τον Έσε η απάντηση σε κάθε ενδοιασμό του Κάρμο

 

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σαντιάγκο Έσε: Τρελά λεφτά δίνει η Νιουκάστλ – Κοιτούσαν την πρόταση οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και δεν ήξεραν τι να απαντήσουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.