MEDIA

Survivor: Επιστρέφει το φθινόπωρο – Δείτε το trailer

Ο Γιώργος Λιανός δίνει το σύνθημα για την έναρξη του νέου κύκλου του Survivor αυτό το φθινόπωρο στον ΣΚΑΪ!
Survivor: Επιστρέφει το φθινόπωρο – Δείτε το trailer

Περίπου δύο μήνες μετά τον μεγάλο τελικό του Survivor 2023, το πιο σκληρό ριάλιτι επιβίωσης «ζεσταίνει» και πάλι της μηχανές του, κάνοντας πρεμιέρα το φθινόπωρο!

Ο ΣΚΑΪ έβγαλε στην κυκλοφορία το πρώτο trailer για τον νέο κύκλο του παιχνιδιού, ο οποίος θα περιλαμβάνει και κάποιους παλιούς παίκτες!

«Μια σπίθα, πολλοί ψάχνουν αυτή τη σπίθα για χρόνια. Γίνεται φλόγα και μένει μέσα μας για πάντα. Το Survivor είναι έτοιμο να σου δώσει αυτή τη σπίθα. Αν δεν έχεις στρατηγική, αν δεν υπολογίσεις σωστά τα βήματά σου, αν δεν ζυγίσεις προσεκτικά κάθε σου λέξη, δεν θα επιβιώσεις.

Μια απίστευτη περιπέτεια ξεκινά! Ξεχωριστοί χαρακτήρες, όλοι προσπαθούν να επιβιώσουν! Δάδες που δεν πρέπει να σβήσουν. Το Survivor επιστρέφει στις ρίζες του», λέει ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε το trailer:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Επιστρέφει το φθινόπωρο – Δείτε το trailer», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα