ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Οδεύει προς Ατρόμητο ο Τσιγγάρας

Κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Χάρη Τσιγγάρα ο Ατρόμητος.
ΠΑΟΚ: Οδεύει προς Ατρόμητο ο Τσιγγάρας

Ο Ατρόμητος είναι κοντά σε μία σημαντική προσθήκη, αφού όπως όλα δείχνουν θα αποκτήσει τον Χάρη Τσιγγάρα από τον ΠΑΟΚ, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportime.

Οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, με την ομάδα του Περιστερίου να δυναμώνει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της και ειδικότερα τη μεσαία γραμμή.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά ο Πάμπλο Γκαρσία και αποτελούσε προσωπική επιθυμία να τον έχει στο ρόστερ.

Η συμφωνία αφορά κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό, με τους «ασπρόμαυρους» να διατηρούν ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Με δεδομένο πως ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δεν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, επέλεξε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του αφού αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης που του έγινε στο συμβόλαιό του το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Εκτός από τους «κυανόλευκους», για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον έδειξε και η Χρόνινχεν, η οποία μάλιστα κατέθεσε και πρόταση, χωρίς ωστόσο να λαμβάνει θετική απάντηση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Οδεύει προς Ατρόμητο ο Τσιγγάρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.