ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτό είναι το τελικό deal του Ολυμπιακού με την Πόρτο για τον Κάρμο – Από τα… ψιλά της μεταγραφής βγήκε είδηση πολύ σημαντική για το μέλλον

Στη μεταγραφή του Κάρμο στον Ολυμπιακό δεν είχε ΚΑΜΙΑ συμμετοχή άνθρωπος κλειδί στο μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού.
Ολυμπιακός: Αυτό είναι το τελικό deal του Ολυμπιακού με την Πόρτο για τον Κάρμο – Από τα… ψιλά της μεταγραφής βγήκε είδηση πολύ σημαντική για το μέλλον

Ο Νταβίντ Κάρμο είναι ουσιαστικά παίκτης του Ολυμπιακού ενώ αναμένεται την Κυριακή (σ.σ. ή Δευτέρα) στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Στα 12 εκατ. είναι το ποσό που θα πάρει η Πόρτο για την μεταγραφή του Κάρμο στον Ολυμπιακό ενώ άλλα τρία εκατ. ευρώ θα εισπράξουν οι «Δράκοι» με τη μορφή μπόνους.

Η Πόρτο διατήρησε και 20% ποσοστό μεταπώλησης, όμως το ποσοστό αυτό αφορά στα χρήματα πάνω από τα 12 εκατ. ευρώ που θα πάρει ο Ολυμπιακός σε πιθανή μελλοντική πώληση του Κάρμο (π.χ. αν ο Ολυμπιακός πουλήσει τον Κάρμο 20 εκατ. ευρώ, η Πόρτο θα πάρει μερίδιο από τα 20-12=8 εκατ. ευρώ, δηλαδή το 20% των οκτώ εκατ. ευρώ, άρα 1,6 εκατ. ευρώ).

Τώρα ποια είναι η είδηση της συγκεκριμένης μεταγραφής;

Στη μεταγραφή του Κάρμο στον Ολυμπιακό δεν είχε ΚΑΜΙΑ συμμετοχή ο Ζόρζε Μέντες.

Ποιος μάνατζερ έτρεξε το συγκεκριμένο, κρίσιμο, deal για τους ερυθρόλευκους; Ο Κάρλος Γκονσάλβες.

Και τώρα πάμε και σε μία ακόμα είδηση που βγαίνει από τα… ψιλά γράμματα της μεταγραφής Κάρμο στον Ολυμπιακό.

Ποιανού είναι μάνατζερ ο Γκονσάλβες; Του Άντρε Όρτα, τον οποίο προσπαθεί να φέρει πίσω στο Λιμάνι ο Ολυμπιακός.

Ποιανού είναι μάνατζερ ο Μέντες; Του Ντάνιελ Ποντένσε.

Λέτε να τα έχει… πάρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Μέντες λόγω της καθυστέρησης στην υπόθεση της μεταγραφής του Ποντένσε στον Ολυμπιακό από την Γουλβς, στην οποία λύνει και δένει ο Πορτογάλος μεγαλο-ατζέντης;

Διαβάστε επίσης:

Νταβίντ Κάρμο: Η εξέλιξη της τελευταίας στιγμής με την Πόρτο και το πρόβλημα του Ολυμπιακού με Καλλιθέα

Στον αέρα ο Μπιανκόν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Αυτό είναι το τελικό deal του Ολυμπιακού με την Πόρτο για τον Κάρμο – Από τα… ψιλά της μεταγραφής βγήκε είδηση πολύ σημαντική για το μέλλον», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.