SPORTIME BET

Αγωνιστική «φωτιά» στην Premier League με ΤΟP προσφορά* γνωριμίας και ειδικά στοιχήματα!

Η 2η αγωνιστική της Premier League ξεκινά (24/08) με σπουδαία παιχνίδια και επικίνδυνες αποστολές για τους «μεγάλους».
Αγωνιστική «φωτιά» στην Premier League με ΤΟP προσφορά* γνωριμίας και ειδικά στοιχήματα!

Premier League: Το πρώτο γκολ του Τζόσουα Ζίρκζε, που σημειώθηκε μάλιστα στο 87ο λεπτό, ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Φούλαμ.

Η σεζόν ξεκινάει με ΤΟP προσφορά* γνωριμίας από τη Novibet!

Η πρεμιέρα ήταν γεμάτη άγχος για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, που τώρα δοκιμάζεται στην έδρα της πάντα επικίνδυνης Μπράιτον (14:30), η οποία έκανε… πάρτι στην 1η αγωνιστική κερδίζοντας άνετα εκτός έδρας την Έβερτον με 3-0 και γκολ από τους Καορού Μιτόμα, Ντάνι Γουέλμπεκ και Σιμόν Αντινγκρά.

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1:2.50 Χ:3.70 2:2.65

Δύσκολη δοκιμασία για την Άρσεναλ, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άστον Βίλα (19:30). Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν ενθουσίασε στο 2-0 επί της Γουλβς, όμως έδειξε… κυνικό πρόσωπο, κάτι που σίγουρα θα χρειαστεί σε όλη τη διάρκεια της σεζόν για να κυνηγήσει τον τίτλο. Σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση οι γηπεδούχοι, που κέρδισαν στην πρεμιέρα την Γουέστ Χαμ (2-1) με γκολ των Αμαντού Ονάνα και Γιον Ντουράν.

Άστον Βίλα – Άρσεναλ 1:4.40 Χ:4.00 2:1.74

Έτοιμη για μία άνετη νίκη η Μάντσεστερ Σίτι, που υποδέχεται τη νεοφώτιστη Ίπσουιτς (17:00). Οι «Πολίτες» ξεκίνησαν τη σεζόν με νίκη στο ντέρμπι κόντρα στην Τσέλσι (2-0) και έδειξαν ξεκάθαρα πως δεν… αστειεύονται, ενώ, στην άλλη μεριά, η Ίπσουιτς έχασε από τη Λίβερπουλ με 2-0. Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων καταγράφηκε το μακρινό 2002, ενώ, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα καταστρώνει ξανά τα πλάνα του χωρίς τον τραυματία – και άκρως κομβικό – Ρόδρι.

Μάντσεστερ Σίτι – Ίπσουιτς 1:1.07 Χ:12.00 2:30.00

Η 1η αγωνιστική δεν κύλησε όπως θα ήθελαν και τώρα ψάχνουν αντίδραση: Τότεναμ και Έβερτον διασταυρώνουν τα ξίφη τους (17:00) στο Λονδίνο. Οι γηπεδούχοι έμειναν στο 1-1 με τη Λέστερ πριν λίγες μέρες, ενώ η Έβερτον ηττήθηκε εντός έδρας με το βαρύ 3-0 από την Μπράιτον. Επιπρόσθετα, οι φιλοξενούμενοι καλούνται να αντιμετωπίσουν αρκετές απουσίες, αφού δεν υπολογίζονται – λόγω τραυματισμών ή τιμωρίας – οι Γιανγκ, Μπρανθγουέιτ, Κόουλμαν, Πάτερσον και Τσερμίτι.

Τότεναμ – Έβερτον 1:1.44 Χ:4.90 2:6.50

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Premier League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγωνιστική «φωτιά» στην Premier League με ΤΟP προσφορά* γνωριμίας και ειδικά στοιχήματα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.