ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με απόφαση Μεντιλίμπαρ ανανεώνει ο Ντόι

Στη δικαιοσύνη του μυαλού του Μεντιλίμπαρ έπρεπε να διορθωθεί μια αδικία.
Ολυμπιακός: Με απόφαση Μεντιλίμπαρ ανανεώνει ο Ντόι

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ για ένα πράγμα λατρεύεται από τους ποδοσφαιριστές τους πάνω απ’ όλα. Ότι είναι ένας δίκαιος άνθρωπος. Δύσκολος, απαιτητικός, φωνακλάς πολλές φορές, σκληρός, αγύριστο κεφάλι, ευθείς, όμως πρώτα απ’ όλα δίκαιος.

Στη δικαιοσύνη του μυαλού του Μεντιλίμπαρ στην περίπτωση του Ανδρέα Ντόι έπρεπε να διορθωθεί μία αδικία. Πρώτη, ότι δεν έπαιζε στη θέση του, καθώς τον είχε βαφτίσει ο Μίτσελ στόπερ, αν και αμυντικός μέσος και δεύτερον πως δεν γίνεται να έρχονται τρεις (3) προτάσεις για έναν παίκτη και να είναι από τους πλέον χαμηλόμισθους ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων (σ.σ. εκτός των μικρών).

Όλα τα διόρθωσε ο Μεντιλίμπαρ. Έβαλε τον παίκτη στη θέση του, όπου έλαμψε στα φιλικά του Ολυμπιακού και εκτός των άλλων ζήτησε ή μάλλον απαίτησε την υπογραφή νέου συμβολαίου για τον Ανδρέα Ντόι, με αύξηση αποδοχών, λίγω κάτω (σ.σ. μαζί με τα μπόνους) από τα 400.000 ευρώ το χρόνο (σ.σ. πιθανώς με το ποσό να αυξάνεται κάθε χρονιά).

Και έτσι ο Μεντιλίμπαρ έχει ενεργό φουλ έναν παίκτη από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, που μπορεί να παίξει στόπερ και αμυντικός μέσος και ο οποίος σίγουρα θα φέρει στο μέλλον πολύ μεγαλύτερες προτάσεις από αυτές που ήρθαν.

Διαβάστε επίσης:

Η δυναμική του Μαρινάκη με τη Νοτιγχαμ έχει αλλάξει επίπεδο και τον Ολυμπιακό

Ποιο είναι το μέλλον του Ιωαννίδη, τι γίνεται με Μορόν και Γιάρεμτσουκ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Με απόφαση Μεντιλίμπαρ ανανεώνει ο Ντόι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.