ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η χαρά του Μεντιλίμπαρ

Ο Μεντιλίμπαρ ήθελε τον Κάρμο περισσότερο από τον καθένα, καθώς ήταν η Νο1 εκκρεμότητά του.
Η χαρά του Μεντιλίμπαρ

Ένας ακόμα πιο… χαρούμενος άνθρωπος είναι ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ μετά την ενημέρωση που του έγινε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το αίσιο τέλος της υπόθεσης της μεταγραφής του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό.

Ο Μεντιλίμπαρ ήθελε τον Κάρμο περισσότερο από τον καθένα, καθώς ήταν η Νο1 εκκρεμότητά του από τους παίκτες που βρίσκονταν πέρσι στην ομάδα και δεν ήταν φέτος.

Άλλον… Ολυμπιακό περιμένει αμυντικά ο Μεντιλίμπαρ με τον Κάρμο στο κέντρο της άμυνας και αυτό τον απελευθερώνει, δίνοντάς του την δυνατότητα να δουλέψει σε άλλα πράγματα που θεωρεί πως οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται βελτίωση.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Με απόφαση Μεντιλίμπαρ ανανεώνει ο Ντόι

Η δυναμική του Μαρινάκη με τη Νοτιγχαμ έχει αλλάξει επίπεδο και τον Ολυμπιακό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η χαρά του Μεντιλίμπαρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.