ΠΑΟΚ

Αυτά τα χρήματα παίρνει ο ΠΑΟΚ από την πώληση του Εκόνγκ

Το χρηματικό ποσό που θα βάλει στα ταμεία του ο ΠΑΟΚ μετά την πώληση του Εκόνγκ.
Αυτά τα χρήματα παίρνει ο ΠΑΟΚ από την πώληση του Εκόνγκ

Τυπικά παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΟΚ ο Γουίλιαμ Τροοστ Εκόνγκ, με τον Νιγηριανό αμυντικό να συνεχίζει την καριέρα του στην Αραβία για λογαριασμό της Αλ-Κολούντ.

Αξιοποιώντας στο έπακρο τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο τελευταίο χρονικά Copa Africa (στο οποίο μάλιστα αναδείχθηκε MVP), ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός βρήκε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Αυτά τα χρήματα παίρνει ο ΠΑΟΚ από την πώληση του Εκόνγκ

Οι Άραβες αναμένεται να πληρώσουν αδρά τον  Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ, τριπλασιάζοντας σχεδόν τις ετήσιες απολαβές του, συγκριτικά πάντα με αυτές τις οποίες αμειβόταν στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια στιγμή όμως διόλου ευκαταφρόνητο είναι και το χρηματικό ποσό το οποίο θα εισπράξουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικέφαλος του βορρά θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ (1.2 εκατ.).

Με αυτόν τον τρόπο οι «ασπρόμαυροι» καταφέρνουν να ισοφαρίσουν αλλά και να ξεπεράσουν το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ το οποίο είχαν δώσει στη Γουότφορντ το καλοκαίρι του 2023 για να αγοράσουν τον αρχηγό της Εθνικής Νιγηρίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτά τα χρήματα παίρνει ο ΠΑΟΚ από την πώληση του Εκόνγκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.