ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Έσκασε» πρόταση για παίκτη του! Αποφασίσει ο Αλαφούζος

Ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί πρόταση από την Χαποέλ Μπερ Σεβά για τον Ένις Τσοκάι!
Παναθηναϊκός: «Έσκασε» πρόταση για παίκτη του! Αποφασίσει ο Αλαφούζος

Μετά τον Λεβαδειακό και την Μάριμπορ, νέος ενδιαφερόμενος για τον Ενίς Τσοκάι! Το σκέφτεται ο Παναθηναϊκός.

Ο Ενίς Τσοκάι αν και πήρε μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μπήκε στο γκρουπ των… ανεπιθύμητων μαζί με Βέρμπιτς, Αϊτόρ, Πέρεθ, Σπόραρ και εσχάτως τον Βιλένα. Των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από τον Ντιέγκο Αλόνσο και ο Παναθηναϊκός ψάχνει τρόπο να τους… ξεφορτωθεί.

Για τον Αλβανό αμυντικό μέσο, ο Λεβαδειακός λόγω και των εξαιρετικών σχέσεων που έχουν Κομπότης και Αλαφούζος, ήταν η πρώτη ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον, με τη μορφή δανεισμού.

Ο Τσοκάι που προπονείται μονος του δεν δείχνει ιδιαίτερα ζεστός να μετακομίσει στην Λιβαδειά, παρά τις πιέσεις που του έχουν ασκηθεί.
Ενδιαφέρον για τον Τσοκάι εξέφρασε και η Μάριμπορ, ωστόσο το 1,5 εκ. ευρώ που ζητάει ο Παναθηναϊκός είναι απαγορευτικό για την ομάδα της Σλοβενίας που όμως δεν το έχει παρατήσει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει και τρίτος ενδιαφερόμενος για τον Τσοκάι και είναι η Χαποέλ Μπερ Σεβά. Οι Ισραηλινοί έχουν εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον τους για τον μέσο του «τριφυλλιού». Ο Παναθηναϊκός παραμένει αρνητικός στο σενάριο του δανεισμού και το συζητάει μόνο για πώληση, κάτι που ενδεχομένως να αλλάξει, αν τελικά δεν βρει τα χρήματα που ζητάει για τον ποδοσφαιριστή του.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: «Έσκασε» πρόταση για παίκτη του! Αποφασίσει ο Αλαφούζος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!