ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιάννης Αλαφούζος: Η κίνηση που αλλάζει τα πάντα

Ο Γιάννης Αλαφούζος το πήρε απόφαση και δείχνει πόσο το θέλει.
Γιάννης Αλαφούζος: Η κίνηση που αλλάζει τα πάντα

Ο Παναθηναϊκός παίζει με τη Λανς την ευρωπαϊκή του επιβίωση και ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει με κάθε τρόπο πόσο θέλει αυτή την πρόκριση.

Σε ένα καλοκαίρι μεγάλων οικονομικών υπερβάσεων οι «πράσινοι» ξέρουν πως θα είναι πολύ μεγάλο πλήγμα ο πρόωρος ευρωπαϊκός αποκλεισμός.

Από τη μία είναι το πρεστίζ. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές διψούν για τέτοια ματς. Κάποιοι είδαν και ως έξτρα κίνητρο την ευρωπαϊκή συμμετοχή. Επομένως, όλο αυτό κάπως θα τους επηρεάσει. Ίσως λειτουργήσει αποτρεπτικά και για άλλους μεταγραφικούς στόχους.

Από την άλλη είναι το οικονομικό σκέλος. Κανείς δεν λέει πως με το Conference League ο Παναθηναϊκός θα αλλάξει τη ζωή του. Τα έσοδα, όμως, δεν είναι αμελητέα. Και αυτό δεν είναι σημαντικό μόνο για τις επόμενες επενδύσεις που θα γίνουν. Πιο πολύ θα μετρήσει για το Financial Fair Play.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει «τρελαθεί». Θέλει να κάνει τα πάντα για να έρθει η πρόκριση από τη δική του πλευρά. Γι’ αυτό και η ΠΑΕ δείχνει με κάθε τρόπο πόσο αναγκαίο είναι το βροντερό παρών του κόσμου.

Ο στόχος είναι να γεμίσει το ΟΑΚΑ. Γενική είσοδος στα 10 ευρώ σχεδόν σε όλες τις θύρες και μετά αυτό αυτό ο Παναθηναϊκός έδωσε λύση και στο κομμάτι της μετακίνησης. Όσο είναι στην επαρχία, έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν με πούλμαν από πολλές περιοχές της Ελλάδας. ΕΔΩ όλες οι λεπτομέρειες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιάννης Αλαφούζος: Η κίνηση που αλλάζει τα πάντα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.