ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι άλλαξε για τον Φορτούνη, επένδυση στον Ντόι, θέμα με Λουτσέσκου!

Τα Παρασκήνια του Sportime δίνουν δυναμικό παρών και σήμερα, όπου πρωταγωνιστές είναι οι Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Ντόι και Ραζβάν Λουτσέσκου!
Τι άλλαξε για τον Φορτούνη, επένδυση στον Ντόι, θέμα με Λουτσέσκου!

Νέες αποκαλύψεις φέρνουν και σήμερα τα Παρασκήνια του Sportime, όπου έχουν την τιμητική τους οι Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Ντόι και Ραζβάν Λουτσέσκου!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, αφού ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Φορτούνης, αποφάσισαν να… χωρίσουν τους δρόμους τους μετά από 10 χρόνια σχέσης.

Ο Έλληνας παίκτης είχε ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσα του και προχώρησε τελικώς στη συμφωνία με την ομάδα του Γιώργου Δώνη, προκειμένου να πάει στην Αραβία με ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο.

Ωστόσο τα δεδομένα στην πορεία άλλαξαν, η υπόθεση μπήκε στον… πάγο και ο πρώην αρχηγός των «ερυθρολεύκων» άρχισε να πιέζεται, έτσι έπρεπε να δεχτεί μία πολύ μεγάλη αλλαγή για να γίνει το deal με την Αλ Καλίτζ. Ποια όμως ήταν αυτή και τι μπορεί να του κοστίσει;

Από κει και πέρα, συνεχίζουμε στον Ολυμπιακό, εκεί που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ήρθε και άλλαξε μία και καλή την ιστορία της ομάδας.

Σε λίγους μήνες κατάφερε να κερδίσει το Conference League και να γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος στα αποδυτήρια της ομάδας, παίρνοντας κάθε απόφαση, με το club να τον ακολουθεί πιστά.

Έτσι είναι ξεκάθαρο ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν πρόκειται να του χαλάει χατίρι, κάτι που φαίνεται και στον τρόπο που κινείται στο μεταγραφικό παζάρι και όχι μόνο.

Φαίνεται λοιπόν και στην περίπτωση «Ανδρέας Ντόι», που είναι έτοιμος να ικανοποιήσει και εκεί τα «θέλω» του Βάσκου τεχνικού.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει μία ονειρική χρονιά, κατακτώντας τη Super League 1, κάτι που οφείλεται αποκλειστικά στη δουλειά του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εκτός από το πρωτάθλημα, οδηγεί την ομάδα και στους ομίλους του Europa League, μετά τη νίκη με 4-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς.

Αλλά δεν είναι όλα ονειρικά πλέον στον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο Λουτσέσκου φαίνεται ότι έχει παράπονα για πολύ συγκεκριμένα πράγματα, που δεν έγιναν από τη φαμίλια Σαββίδη. Ποια είναι όμως αυτά;

Όλες τις λεπτομέρειες μπορείτε να τις διαβάσετε στα Παρασκήνια του Sportime.

Για να διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 3 και 4 του e-Sportime κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι άλλαξε για τον Φορτούνη, επένδυση στον Ντόι, θέμα με Λουτσέσκου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.