ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Σίτι: Έχει καταλάβει κανείς τι κάνει ο Έρλινγκ Χάαλαντ;

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ οδηγεί και φέτος τη Μάντσεστερ Σίτι και τρομάζει με τα ρεκόρ που έχει πετύχει.
Μάντσεστερ Σίτι: Έχει καταλάβει κανείς τι κάνει ο Έρλινγκ Χάαλαντ;

Συμπαίκτες και αντιπάλους συνεχίζει να τρομάζει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι ο Έρλινγκ Χάαλαντ, που θέλει να κατακτήσει τα πάντα στο διάβα του.

Ο Νορβηγός σέντερ φορ, που είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος στον πλανήτη, έχει αρχίσει ιδανικά τη χρονιά, έχοντας πετύχει σε τρία παιχνίδια σε Premier League και Community Shield, ήδη τέσσερα γκολ και ετοιμάζεται να απογειωθεί.

Μάλιστα κόντρα στην Ίπσουιτς… αποφάσισε να κάνει το πρώτο του χατ-τρικ για φέτος, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση.

Έτσι, μόλις στα 24 του, έχει καταφέρει να αφήσει πολύ πίσω του τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν βρισκόντουσαν στην αντίστοιχη ηλικία.

Συγκεκριμένα, έχει διαλύσει τα ρεκόρ τους, έχοντας σε 315 εμφανίσεις με όλες τις ομάδες του και την Εθνική του, 260 τέρματα.

Την ίδια στιγμή, ο Λιονέλ Μέσι είχε σε 326 παιχνίδια 197 γκολ, ενώ ακόμα πιο πίσω ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 362 ματς και 132 γκολ.

Το σίγουρο είναι ότι έχει πολύ δρόμο για να τους φτάσει ακόμα, αφού μιλάμε για δύο από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών, που κυριάρχησαν στον παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Μέχρι στιγμής στην καριέρα του ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει 1069 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με 838 γκολ και 374 τελικές πάσες, ενώ ο Πορτογάλος έχει φτάσει στις 1234 εμφανίσεις με 898 τέρματα και τις 253 ασίστ.

Πάντως ακόμα και ο Πεπ Γκουαρντιόλα, όταν ρωτήθηκε για το αν ο παίκτης του στη Μάντσεστερ Σίτι, είναι ο πληρέστερος σέντερ φορ όλων των εποχών, ο ίδιος αφοπλιστικά απάντησε, ότι δεν έχει δει κάποιον καλύτερο στη ζωή του, από τον Λιονέλ Μέσι.

Μάντσεστερ Σίτι: Δείτε τα μαγικά στατιστικά του Χάαλαντ και τη δήλωση του Γκουαρντιόλα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάντσεστερ Σίτι: Έχει καταλάβει κανείς τι κάνει ο Έρλινγκ Χάαλαντ;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.