MEDIA

Ταμπού: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές του ερωτικού θρίλερ του MEGA!

Το MEGA έρχεται να ανατρέψει τα πάντα με τη νέα του σειρά «Ταμπού»
Ταμπού: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές του ερωτικού θρίλερ του MEGA!

Πολλά έχει επενδύσει το MEGA στη νέα σειρά που φέρνει στο πρόγραμμα του και θα λέγεται «Ταμπού», με ένα εξαιρετικό casting.

Το «Μεγάλο Κανάλι» θέλει να κυριαρχήσει για ακόμα ένα χρόνο όσο αφορά τις σειρές του, έχοντας πολύ δυνατές επιτυχίες όπως «η γη της ελιάς» και η «Famagusta».

Ωστόσο εδώ μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό, αφού έχουμε να κάνουμε με ένα ερωτικό θρίλερ, που θα φτάσει στην ελληνική τηλεόραση.

Ταμπού: Αυτή είναι η υπόθεση της σειράς!

Σε μία μικρή πόλη των Ιωαννίνων ζει και εργάζεται ένας πανεπιστημιακός καθηγητής (Μέμος Μπεγνής) με τη σύζυγό του (Κατερίνα Μισιχρόνη) και τα δύο τους παιδιά. Αν και το ζευγάρι στους τρίτους δείχνει πως διάγει ευτυχισμένο έγγαμο βίο, η αλήθεια απέχει από την εξωτερική εικόνα. Η σύζυγος διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με τον κουνιάδο της (Θεοχάρης Ιωαννίδης). Όταν το μυστικό αποκαλύπτει ο τρίτος κουνιάδος (Ιάσονας Χρόνης) – είναι τέσσερα τα αδέλφια συνολικά, ξεκινά ένα ντόμινο αποκαλύψεων.

Όλοι μοιράζονται ένα ένοχο μυστικό, ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν, που παραμένει ανοιχτή πληγή μέχρι σήμερα. Στο περιβάλλον της οικογένειας, αγαπημένοι φίλοι, ορκισμένοι εχθροί και μια μεγάλη παρέα νέων φοιτητών που εξερευνά τη ζωή και τον έρωτα με την ορμή, αλλά και την άγνοια των νεανικών χρόνων. Όλα ανατρέπονται στην επιφανειακά ήσυχη κι ανέμελη ζωή τους, όταν ένα παραμορφωμένο γυναικείο πτώμα ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης των Ιωαννίνων και μια σειρά από συνταρακτικά γεγονότα φέρνουν τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με τους φόβους και τις ανησυχίες τους.

Δύο δυναμικές γυναίκες αστυνομικοί (Μυρτώ Αλικάκη και Αστέρω Κυπριανού) προσπαθούν με κάθε τρόπο να φτάσουν στην αλήθεια, εξιχνιάζοντας το έγκλημα και συλλαμβάνοντας το δολοφόνο, ανοίγοντας ωστόσο τον ασκό του Αιόλου…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ταμπού: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές του ερωτικού θρίλερ του MEGA!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα