ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τρώει» πάγκο όσο υπάρχει Αλμέιδα στην ΑΕΚ!

Ο επόμενος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που θα καθίσει στον πάγκο, όσο παραμένει προπονητής της ο Αλμέιδα.
«Τρώει» πάγκο όσο υπάρχει Αλμέιδα στην ΑΕΚ!

Μετά τον Γκατσίνοβιτς, ο Ματίας Αλμέιδα στέλνει και τον Άμραμπατ να καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα αν δεν είχε το συμβόλαιο που έχει, ενδεχομένως να αποτελούσε παρελθόν από την ΑΕΚ, πριν ακόμα έρθει η γκέλα από τη Λαμία που βάζει την Ένωση σε νέο mood εσωστρέφειας.  Με εμμονές και αδυναμίες ο Αλμέιδα σε μια ΑΕΚ φέτος που δεν πάει καλά και είναι δεδομένο οτι θα υπάρξουν εξελίξεις. Ακόμα και αν ο Αργεντίνος παραμείνει στη θέση του, κάποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν και ενδεχομένως άμεσα.

Ο Αλμέιδα που εδώ και καιρό έχει μπει σε δυσμένια έχει τα κολλήματα του, οπως με τον Γκατσίνοβιτς που αν και ντεφορμέ για μεγάλο διάστημα, ο τεχνικός της ΑΕΚ επέμενε στον Σέρβο, προς έκπληξη όλων, αν και έβλεπαν άπαντες οτι δεν… τραβάει. Ο Αλμέιδα αφού το ξεχείλωσε όσο δεν πήγαινε το θέμα με τον Γκατσίνοβιτς, αναγκάστηκε να τον αφήσει στον πάγκο και μάλιστα τόσο στην πρεμιέρα με τον ΟΦΗ, όσο και στον αγώνα με τη Λαμία δεν του έδωσε ούτε λεπτό συμμετοχής! Πήγε στο άλλο άκρο.

Ο επόμενος που φαίνεται ότι θα ακολουθήσει ανάλογο δρομολόγιο, με τερματικό σταθμό τον πάγκο, είναι ο Νόρντιν Άμραμπατ. Ένας ακόμη από τους αγαπημένους παίκτες του Αλμέιδα που με κάποιο τρόπο, βρέξει – χιονίσει, έμοιαζε να μην βγαίνει από την ενδεκάδα.

Ήταν κακός και με τη Λαμία και όλα δείχνουν ότι πλέον οι αλλαγές του προπονητή θα ξεκινήσουν από τα… δικά του παιδιά. Για να περάσει – για όσο θα είναι προπονητής της ΑΕΚ- πιθανώς κι ένα μήνυμα στους υπόλοιπους πως και ο ίδιος θα κάνει την αυτοκριτική του για να διορθώσει τα λάθη του αλλά και ότι οι ποδοσφαιριστές που θα παίζουν οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάστε επίσης

Αυτός είναι ο πρώτος στόχος για την επίθεση της ΑΕΚ:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Τρώει» πάγκο όσο υπάρχει Αλμέιδα στην ΑΕΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!