ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παναθηναϊκός πάει για άλλες τρεις μεταγραφές!

Άλλες τρεις μεταγραφές θα κάνει ο Παναθηναϊκός. Αυτές είναι οι θέσεις που θα ενισχυθεί το «τριφύλλι».
Ο Παναθηναϊκός πάει για άλλες τρεις μεταγραφές!

Αν και μπήκαμε στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι δεν έχει διάθεση να… τσιμπήσει το φρένο.

Το Sportime είχε αποκαλυψει από την αρχή του καλοκαιριού και πριν ακόμα κλεισει ο νέος προπονητής, ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ανοίξει την κάνουλα στην προσπάθεια του να κάνει πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό και ήδη τα νούμερα που έχουν δοθεί για τις μεταγραφικές κινήσεις ζαλίζουν. Και με όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη των πρασίνων, η ενίσχυση έχει ακόμα δρόμο! Όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις ακόμη μεταγραφές θα κάνει σύντομα ο Παναθηναϊκός.

Και πιθανότατα μέσα σε ένα δεκαήμερο από σήμερα να τις έχει ολοκληρώσει όλες αφού υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι. Είτε μείνει ο Ιωαννίδης, είτε όχι, με τις περισσότερες πιθανότητες να συγκεντρώνει το πρώτο σενάριο, είναι σίγουρο πως οι πράσινοι θα αποκτήσουν έναν σέντερ φορ κλάσης. Καλύτερο του Σπόραρ και του Γερεμέγεφ και ισάξιο τουλάχιστον του Ιωαννίδη, απλώς με κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο που εξάντλησε τα περιθώρια με τον Βιλένα και τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες τον Πέρεθ, έχει ζητήσει και την απόκτηση ενός ακόμη μέσου. Ο Παναθηναϊκός έκανε ήδη κίνηση και επίσημη πρόταση για τον Μεϊτέ, είναι έτοιμος να ρίξει πολύ χρήμα για τον Χουάνγκ αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος, ενώ είναι βέβαιο ότι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Παράλληλα αναζητείται και ένας αριστεροπόδαρος στόπερ, αφού ο Μάγκνουσον μοιάζει να είναι ακόμη πίσω, o Σένγκεφελτν δεν πείθει και ο Πάλμερ Μπράουν θα αποχωρήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και ο Αλόνσο δεν θέλει ο Αράο να χαραμίζεται στο κέντρο της άμυνας, όπως γινόταν συχνά – πυκνά επί Τερίμ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός πάει για άλλες τρεις μεταγραφές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!