ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάτησε «γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ και νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό

Ο ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού.
Πάτησε «γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ και νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στο ματς που διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League, κάνοντας το 2 στα 2 τη φετινή σεζόν.

Δείτε εδώ γκολ και φάσεις του ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-0

Ο Δικέφαλος ήταν εκπληκτικός στο δεύτερο ημίχρονο και με τα γκολ των Σάστρε και Τισουντάλι πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε επτά αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς, διατηρώντας στο αρχικό σχήμα μόνο τους Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Σβαμπ και Κωνσταντέλια. Καμαρά και Τσάλοφ μεταξύ άλλων, πήραν φανέλα βασικού και πάλι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας μάλιστα να αιφνιδιάσουν τον Κοτάρσκι με τον Πέρες. Οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν άμεσα να γυρίσουν την… κατάσταση, πήραν τα ηνία της αναμέτρησης, προσπαθώντας να βρουν χώρους και να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα.

Με εξαίρεση κάποια σουτ έξω από την περιοχή και από τις δύο πλευρές, το ματς ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο. Δείγμα της εικόνας στο πρώτο ημίχρονο ήταν οι 5(1) – 4(2) τελικές προσπάθειες, ενώ η κατοχή ήταν στο 59%-41%. Εντύπωση έκαναν τα λάθη που μετρούσαν οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν 27 και τους φιλοξενούμενους 20.

Άλλαξε την εικόνα του ο ΠΑΟΚ και νίκησε

Διαφορετική ήταν οι εικόνα του Δικεφάλου με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και χαρακτηριστικό είναι πως στα πρώτα δέκα λεπτά είχαν 5(3), όσες δηλαδή σε ολόκληρο το πρώτο μέρος. Μάλιστα, κατάφεραν να ανοίξουν και το σκορ με τον Σάστρε, ο οποίος έκανε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντεσπόντοφ.

Η «ασπρόμαυροι» δεν σταμάτησαν εκεί, συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να είναι πιο προσεκτικοί στα αμυντικά τους καθήκοντα και χαρακτηριστικό είναι πως δεν δέχτηκε καμία τελική.

Στο 79ο λεπτό ο Τισουντάλι έστειλε στα δίχτυα τη μπάλα μετά από εκπληκτική κάθετη του Ζίβκοβιτς, με τον Μαροκινό να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα με τα «ασπρόμαυρα». Με τον πίνακα του σκορ στο 2-0, ο Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σόλα Σορετίρε, που έκανε ντεμπούτο και αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε εκπληκτική παρουσία όσο αγωνίστηκε, καταφέρνοντας να ξεσηκώσει την Τούμπα, με το 2-0 να είναι το τελικό σκορ και τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν το 2 στα 2.

Γκολ: Σάστρε 51’, Τισουντάλι 79’

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε, Μαντί (Οζντόεφ 71’), Σβαμπ, Μουργκ (Τάισον 71’) , Κωνσταντέλιας (Σορετίρε 85’), Ντεσπόντοφ (Ζίβκοβιτς 71’), Τσάλοφ (Τισουντάλι 71’).

Παναιτωλικός: Τσάβες, Παντελάκης, Μλάντεν (Μάιντεβαξ 62’), Μαυρίας, Τορεχόν, Λιάβας, Πέρες (Λούις 73’), Μπουζούκης (Κοντούρης 62’), Μπελεβώνης (Λαγιούντ 62’), Ντίαζ (Νικολάου 78’), Λομονάκο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτησε «γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ και νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.