MEDIA

ΑΝΤ1: Οι ημερομηνίες που κάνουν πρεμιέρα οι νέες σειρές

Τότε αρχίζουν στον ΑΝΤ1 το Grand Hotel, η Μάγισσα, τα Παιχνίδια Εκδίκησης και το VIΠ - Καλά γεράματα.
ΑΝΤ1: Οι ημερομηνίες που κάνουν πρεμιέρα οι νέες σειρές

Με νέο ανανεωμένο και πολύ δυνατό πρόγραμμα επιστρέφει ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν ρίχνοντας 4 σειρές στις μάχες της μυθοπλασίας οι οποίες έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον μέχρι στιγμής.

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά, το Grand Hotel, τα Παιχνίδια Εκδίκησης και το VIΠ – Καλά γεράματα έρχονται για να πρωταγωνιστήσουν στην τηλεθέαση τη φετινή χρονιά. Καθένα από αυτά όμως θα έχει διαφορετική ημερομηνία πρεμιέρας.

ΑΝΤ1 – Τότε ξεκινάει κάθε μία σειρά

Για αρχή έχουμε τον δεύτερο κύκλο σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της περσινής σεζόν. Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά έρχεται για να μας κρατήσει στον κόσμο της περσινής σειράς μεταφέροντας μας όμως στο παρελθόν με ένα καστ το οποίο ενθουσιάζει.

Ο ΑΝΤ1 ποντάρει πολλά στη σειρά με υπογραφή Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη και σκηνοθεσίας Λευτέρη Χαρίτου. Η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου τόσο στο ελεύθερο κανάλι όσο και στον ΑΝΤ1+.

Ένα ακόμη δυνατό όπλο του καναλιού στη νέα σεζόν αναμένεται να είναι και το Grand Hotel. Η σειρά θα ριχτεί στη μάχη της prime time στις 21:00 και θα προβάλλεται καθημερινά απέναντι από τον Άγιο Έρωτα του Alpha. Γι’ αυτό και η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 23 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά το πιο ανάλαφρο κομμάτι του καναλιού αυτό έρχεται να καλύψει το VIΠ – Καλά γεράματα. To Buona Mattina είναι ένας πολυτελής παράδεισος το οποίο δε θυμίζει σε τίποτα ένα συνηθισμένο γηροκομείο. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο.

Τέλος, τα Παιχνίδια Εκδίκησης με πρωταγωνιστές τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Νίκο Κουρή φέρνουν ένα ερωτικό θρίλερ στις οθόνες μας. Ωστόσο για τη σειρά δεν υπάρχει ακόμη εικόνα για ημερομηνία έναρξης.

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Τότε επιστρέφει στον ANT1

Grand Hotel: Αυτό είναι το αμαρτωλό τρίγωνο της νέας σειράς του ANT1

Famagusta: Στο Netflix από 20 Σεπτεμβρίου η σειρά του Mega

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΝΤ1: Οι ημερομηνίες που κάνουν πρεμιέρα οι νέες σειρές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα