ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φόβος ότι θα ξεμείνει ο Σαμάτα

Υπάρχει ανησυχία στον ΠΑΟΚ για την επόμενη μέρα του Αλί Σαμάτα. Ο παίκτης παραμένει στην ομάδα και δεν σαλεύει κάτι…
Φόβος ότι θα ξεμείνει ο Σαμάτα

Θα φύγει ο Αλί Σαμάτα ή τελικά θα μείνει αμανάτι στον ΠΑΟΚ; Την ίδια απορία και μάλιστα ανησυχία έχουν και οι ιθύνοντες του δικεφάλου του Βορρά..

Το είχαν προβλέψει ακόμη και εντός ΠΑΟΚ, όταν είχε φθάσει πρόταση για τον Αλί Σαμάτα από τη Σαουδική Αραβία, ότι θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο που δεν μπορούσαν να τον πουλήσουν εκείνη τη στιγμή, διότι δεν υπήρχε κάποιος άλλος φορ. Τώρα που ο Τανζανός επιθετικός δεν υπολογίζεται, δεν υπάρχει και καμία ομάδα που θα προσφέρει και χρήματα στον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει.

Είναι γεγονός πως η μοναδική ομάδα προς το παρόν που έχει δείξει ενδιαφέρον είναι η Ομόνοια που δεν έχει όμως καμία διάθεση να καλύψει το συμβόλαιο του Σαμάτα, ακόμη και αν δεν δώσει χρήματα στον ΠΑΟΚ. Συνεπώς ο δικέφαλος θα αναγκαστεί πιθανώς όχι απλά να τον δώσει δωρεάν δανεικό στην Ομόνοια, αλλά να του πληρώνει και πάνω από το μισό συμβόλαιο για να γλιτώσει έστω κάτι. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να του ξεμείνει και να πληρώνει ένα επταψήφιο συμβόλαιο χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Παρεμπιπτόντως στον δικέφαλο σχολίαζαν πως ο Τσάλοφ μπορεί να μην έχει σκοράρει αλλά ίσως έχει όσες τελικές… δεν είχε ο Σαμάτα όλη την προηγούμενη σεζόν.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φόβος ότι θα ξεμείνει ο Σαμάτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.