ΣΠΟΡ

Παραολυμπιακοί Αγώνες «Παρίσι 2024» – Το πρόγραμμα μεταδόσεων στην ΕΡΤ

Αυτές είναι οι ώρες και τα κανάλια μετάδοσης για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.
Παραολυμπιακοί Αγώνες «Παρίσι 2024» – Το πρόγραμμα μεταδόσεων στην ΕΡΤ

Ξεκινάνε την Τετάρτη 28 Αυγούστου οι Παραολυμπιακοί Αγώνες «Παρίσι 2024» με την ΕΡΤ να μας μεταφέρει ξανά στην πρωτεύουσα της Γαλλίας φέρνοντας στο προσκήνιο 4.400 αθλητές και αθλήτριες, που θα αγωνιστούν στα 22 αθλήματα της διοργάνωσης.

Στις 21:00 ώρα Ελλάδας αυτή την Τετάρτη θα παρακολουθήσουμε την Τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών τόσο από την ΕΡΤ2 όσο και από την ΕΡΤ3 στη νοηματική γλώσσα. Όπως συνέβη και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η οργανωτική επιτροπή, αποφάσισε για πρώτη φορά στην ιστορία η τελετή να γίνει εκτός σταδίου και συγκεκριμένα στην Place de la Concorde. Στη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων θα θα γίνει η παρέλαση των αθλητών, ενώ τις ημέρες που θα ακολουθήσουν άλλα πολιτιστικά σημεία, όπως ο Πύργος του Άιφελ, το Παλάτι των Βερσαλλιών καθώς και το Grand Palais, θα φιλοξενήσουν ορισμένα από τα αθλήματα.

Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν στις 8 Σεπτεμβρίου.

Η Ελλάδα συμμετέχει στους αγώνες με 37 συνολικά αθλητές και συνολικά 40 μέλη στην αποστολή (δύο ramp operators στο μπότσια κι ένας οδηγός αθλητής στον στίβο). Οι Έλληνες αθλητές θα αγωνιστούν σε 10 συνολικά αθλήματα και συγκεκριμένα σε κολύμβηση, στίβος, τάε κβον ντο, σκοποβολή, τοξοβολία, ιππασία, ποδηλασία, άρση βαρών, τζούντο και μπότσια. Συνολικά 13 αθλητές έχουν λάβει σε προηγούμενους Παραολυμπιακούς μετάλλια.

Η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων θα γίνει από τo κανάλι της ΕΡΤ2 αλλά και τα ψηφιακά κανάλια ERTSPORTS 1, ERTSPORTS 2 τα οποία βρίσκονται στην πλατφόρμα της ERTFLIX.

Δείτε πατώντας ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων των αγώνων σε μορφή PDF.

Παραολυμπιακοί Αγώνες «Παρίσι 2024»: Δείτε το βίντεο για τους αγώνες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παραολυμπιακοί Αγώνες «Παρίσι 2024» – Το πρόγραμμα μεταδόσεων στην ΕΡΤ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις