ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Κρίστοφερ Βέλντε θέλει να… καψουρέψει το Καραϊσκάκης

Ο Βελντίνιο όπως είναι το παρατσούκλι του θέλει να αναπτύξει... δεσμούς αγάπης με τους οπαδούς του Ολυμπιακού.
Ολυμπιακός: Ο Κρίστοφερ Βέλντε θέλει να… καψουρέψει το Καραϊσκάκης

Ο Κρίστοφερ Βέλντε θέλει να… καψουρέψει τους οπαδούς του Ολυμπιακού και το έδειξε και στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπου τους έκανε νόημα πως «he rules this land».

Ο Βέλντε είναι ένας Νορβηγός ακραίος επιθετικός που συμπεριφέρεται σαν… Αργεντίνος και πως να μην το κάνει αυτό αφού είναι η μητέρα του από την Αργεντινή και έχει ζήσει στο Μπουένος Άιρες.

Ο Βελντίνιο όπως είναι το παρατσούκλι του θέλει να αναπτύξει… δεσμούς αγάπης με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και θα… κάνει τα πάντα για να το επιτύχει. Το έδειξε στο πρώτο του γκολ.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – Καλλιθέα: Μόλις βγήκε ο Έσε τέλος όλα – Κάτι δεν πάει καλά στον Ολυμπιακό και μακάρι να το βλέπουν όλοι και να μην στέκονται στο 2-1

Ελ Κααμπί: Είναι να ανησυχεί κανείς με την εικόνα του – Τι πληρώνει ο Μαροκινός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο Κρίστοφερ Βέλντε θέλει να… καψουρέψει το Καραϊσκάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.