ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο λάθος έκανε ο Παναθηναϊκός με Τετέ – Πελίστρι

Τετέ και Πελίστρι αποτελούν δύο πανάκριβες μεταγραφές, τις οποίες έκανε ο Παναθηναϊκός. Το πρόβλημα είναι ότι παίζουν στην ίδια θέση…
Απίστευτο λάθος έκανε ο Παναθηναϊκός με Τετέ – Πελίστρι

Ο Παναθηναϊκός έκανε μεταγραφές άλλων εποχών. Τετέ και Πελίστρι είναι τα δύο πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα. Μόνο που υπήρξε ένα λάθος, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, στο σχεδιασμό. Οι δύο παίκτες παίζουν στην ίδια θέση.

Κάθε ρεκόρ έσπασε φέτος ο Παναθηναϊκός σε μεταγραφικά νούμερα. Μόνο οι Τετέ και Πελίστρι έχουν κοστίσει πάνω από 15 εκ. ευρώ, δίχως να υπολογίζονται τα συμβόλαια των παικτών. Δύο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας. Το δίχως άλλο.

Το θέμα είναι ότι πρώτα αποκτήθηκαν και τώρα καταλαβαίνουν στον Παναθηναϊκό πως πήραν περίπου ίδιο στιλ ποδοσφαιριστών. Δύο παίκτες που παίζουν κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης και συγκλίνουν στην περιοχή. Μπορούν να παίξουν και πίσω από τον φορ δίχως όμως να είναι το δυνατό τους σημείο.

Αριστερό εξτρέμ πάντως κανένας από τους δύο δεν είναι. Παρότι ο Ντιέγκο Αλόνσο είχε πείσει τους πάντες στην ομάδα ότι ο συμπατριώτης του αν και δεξιοπόδαρος μπορεί άνετα να υπηρετήσει τη θέση του αριστερού εξτρέμ, είναι κάτι που δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση ούτε στις προπονήσεις. Βέβαια, την πραγματικά καλή του ενέργεια κόντρα στη Λανς, εφορμώντας από τα αριστερά την έκανε. Το κρατάμε, αλλά…

Ο Πελίστρι δεν φάνηκε καθόλου κόντρα στον Λεβαδειακό που έπαιξε για αρκετό χρόνο αριστερά. Ο Τετέ από την άλλη μεριά, μόνο κατά συνθήκη έπαιζε αριστερά και χωρίς επιτυχία.

Το χειρότερο είναι ότι στον Παναθηναϊκό πρώτα χρυσοπλήρωσαν και μετά αντιλήφθηκαν ότι τελικά οι δύο παίκτες έχουν μεν πολύ ποιοτικά στοιχεία αλλά και πολλά… κοινά στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού τους.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο λάθος έκανε ο Παναθηναϊκός με Τετέ – Πελίστρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.