SPORTIME BET

Οι μάχες του Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις

Τα εισιτήρια για τη League Phase του ανανεωμένου Champions League αναζητούν κατόχους μέσω των επαναληπτικών της Τρίτης (27/8, 22:00).
Οι μάχες του Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις

Στην Κωνσταντινούπολη η Γαλατασαράι περιμένει την Γιουνγκ Μπόις σε μια ρεβάνς που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Οι Ελβετοί καλούνται να υπερασπιστούν το 3-2 του πρώτου αγώνα, σκορ που αντίστοιχα θέλουν να ανατρέψουν οι Τούρκοι με σύμμαχο την καυτή έδρα.

Το πρώτο παιχνίδι έσπασε καρδιές και κρίθηκε στο φινάλε, καθώς η Γιουνγκ Μπόις προηγήθηκε με 2-0 αλλά είδε τη Γαλατά με τα δύο γκολ του Μπατσουαγί να φέρνει το ματς στα ίσια, αλλά το εύστοχο πέναλτι του Ούγκρινιτς (86’) έδωσε τη νίκη και μαζί το ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης σε ένα ζευγάρι λεπτών ισορροπιών με φόντο τη League Phase.

Γαλατασαράι – Γιουνγκ Μπόις 1:1.34 X:5.20 2:8.00

Πιο απλά, τουλάχιστον στη θεωρία είναι τα πράγματα για την Σάλτσμπουργκ, η οποία υποδέχεται τη Ντιναμό Κιέβου στην Αυστρία στη ρεβάνς του 0-2 του πρώτου αγώνα.

Τα γκολ του Νενέ και του Κιάεργκαρντ στο Δουβλίνο έχουν δώσει σαφώς το πάνω χέρι στη Σάλτσμπουργκ, η οποία θέλει να τελειώσει τη δουλειά στο «σπίτι» της για να βρεθεί και φέτος στη League Phase της διοργάνωσης, με τους Ουκρανούς αντίστοιχα να ψάχνουν μια μεγάλη ανατροπή για τη δική τους πρόκριση.

Σάλτσμπουργκ – Ντιναμό Κιέβου 1:1.55 X:4.30 2:5.35

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης στη League Phase έχει και η Σπάρτα Πράγας που φιλοξενεί τη Μάλμε στην Τσεχία στον επαναληπτικό του 0-2 στη Σουηδία.

Η ομάδα του Λαρς Φρις με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έφυγε με προβάδισμα δύο γκολ από την έδρα των πρωταθλητών Σουηδίας που της δίνουν το πάνω χέρι για την πρόκριση, η οποία θα κριθεί οριστικά στο «Λέτνα» της Πράγας.

Σπάρτα Πράγας – Μάλμε 1:1.84 Χ:3.90 2:3.95

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Champions League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι μάχες του Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.