MEDIA

MEGA: Πότε κάνουν πρεμιέρα Buongiorno, Χαμογέλα και πάλι, Πάμε Δανάη

Αυτές είναι οι νέες εκπομπές του MEGA και οι ημερομηνίες που θα ξεκινήσουν τη σεζόν.
MEGA: Πότε κάνουν πρεμιέρα Buongiorno, Χαμογέλα και πάλι, Πάμε Δανάη

Ανανεωμένο θα είναι το πρόγραμμα του MEGA τη νέα σεζόν με την έλευση της Φαίης Σκορδά να αποτελεί την πιο δυνατή προσθήκη η οποία βέβαια συνεπάγεται αλλαγές σε όσα ξέραμε.

Το Μεγάλο κανάλι ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα φρέσκο πρόγραμμα τόσο με ψυχαγωγικές όσο και με ενημερωτικές εκπομπές αλλά και σίριαλ.

Η Φαίη Σκορδά αποτέλεσε μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι. Το «Buongiorno» έρχεται για να γίνει η πρωινή μας καθημερινότητα. Η πρωινή εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου, όπως άλλωστε πρόκειται να γίνει και με τις αντίστοιχες εκπομπές των άλλων καναλιών.

Όσον αφορά την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, η Σίσσυ Χρηστίδου και το «Χαμογέλα και πάλι» επιστρέφουν το πιο πιθανό στις 21 Σεπτεμβρίου, μετά την πρεμιέρα της Σκορδά.

Μία εβδομάδα μετά την εκπομπή που πήρε τη θέση της αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και το «Πάμε Δανάη» της Δανάης Μπάρκα το οποίο πλέον θα προβάλλεται σε νέα ώρα, το μεσημέρι. Στις 23 Σεπτεμβρίου θα δούμε κατά πόσο η αλλαγή ώρας θα επηρεάσει το περιεχόμενο και το στυλ της εκπομπής.

Όσον αφορά τον Κώστα Τσούρο και το «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» του Σαββατοκύριακου, η πρεμιέρα του θα αργήσει και θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά τις σειρές του MEGA, ο 4ος κύκλος από τη Γη της ελιάς θα ξεκινήσει στις 22 Σεπτεμβρίου. Το νέο σίριαλ Ταμπού θα προβάλει το πρώτο του επεισόδιο στις 23 Σεπτεμβρίου. Όλα τα υπόλοιπα προγράμματα ξεκινάνε τον Οκτώβριο.

Συνοπτικά οι ημερομηνίες πρεμιέρας:

Εκπομπές

  • 16/9 Buongiorno
  • 21/9 Χαμογέλα και πάλι
  • 23/9 Πάμε Δανάη
  • 28/9 Ακόμα δεν είδες τίποτα!

Σειρές

  • 22/9 Η γη της ελιάς
  • 23/9 Ταμπού

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤ1: Οι ημερομηνίες που κάνουν πρεμιέρα οι νέες σειρές

Έντονες φήμες για την εγκυμοσύνη της Καινούργιου – «Σάλος» με το τελευταίο post της! (ΦΩΤΟ)

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Προειδοποιήσεις για ψυχρές μάζες – Αυτές είναι οι πιο δύσκολες μέρες!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MEGA: Πότε κάνουν πρεμιέρα Buongiorno, Χαμογέλα και πάλι, Πάμε Δανάη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα