ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρος Μπάρκλεϊ στα ραντάρ του ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o  Ρος Μπάρκλεϊ της Άστον Βίλα έχει προταθεί στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ!
Ο Ρος Μπάρκλεϊ στα ραντάρ του ΠΑΟΚ!

Οι δεύτερες σκέψεις στον ΠΑΟΚ για Μπακαγιόκο και η περίπτωση του Ρος Μπάρκλεϊ της Άστον Βίλα που τους έχει προταθεί.

Ένας ακόμη Άγγλος ποδοσφαιριστής, μετά τον Σορετίρε, φαίνεται πως βρίσκεται στα ραντάρ του ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, με την περίπτωση του να εξετάζεται σοβαρά για τη θέση του αμυντικού μέσου που αναζητά ο δικέφαλος. Ο λόγος για τον Ρος Μπάρκλεϊ, που δεν είναι παίκτης με μεταπωλητική αξία, καθώς πατάει τα 30 του χρόνια, όμως είναι μία περίπτωση έτοιμου ποδοσφαιριστή, από αυτούς που θέλει να έχει ο Λουτσέσκου σαν πρώτες λύσεις.

Ο Μπάρκλεϊ ανήκει στην Άστον Βίλα, με την οποία μετράει μια ολιγόλεπτη συμμετοχή στη φετινή Premier League, όμως είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται από τον Έμερι.  Πέρυσι αγωνίστηκε στη Λούτον κάνοντας εξαιρετική χρονιά, «αναγκάζοντας» τους «Χωριάτες» να πληρώσουν 5 εκ. ευρώ για να τον αγοράσουν. Έχει παίξει ακόμα σε Τσέλσι, Έβερτον, ενώ έχει αγωνιστεί και εκτός νησιού,  στη Γαλλική Νις.

Παραστάσεις έχει, εμπειρίες επίσης, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία στο transfermarkt είναι στα 8εκ. ευρώ! Ο Μπάρκλεϊ προτάθηκε από τη γνωστή μανατζερική εταιρία wasserman που έχει κάνει αρκετές δουλειές με τον ΠΑΟΚ παλαιότερα και η (δύσκολη) περίπτωση του φαίνεται πως δενπερνάει απαρατήρητη, με τον δικέφαλο να τρέχει τις τελευταίες ημέρες να καλύψει τα κενά.

Σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη θέση ο Μπακαγιόκο που φάνταζε ως φαβορί μοιάζει να χάνει πόντους, καθώς υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, αφού η καριέρα του βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ρος Μπάρκλεϊ στα ραντάρ του ΠΑΟΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!