ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Ούτε τον «πυρετό» του – Οι διαμαρτυρίες στο φινάλε του ΑΕΚ – Λαμία

Η πενηνταρίσια διαιτησία του Πουλικίδη στο ΑΕΚ - Λαμία και η γκίνια στο φινάλε της αναμέτρησης στην OPAP Arena.
Διαιτησία: Ούτε τον «πυρετό» του – Οι διαμαρτυρίες στο φινάλε του ΑΕΚ – Λαμία

Eξαιρετική διαιτησία έκανε ο Πουλικίδης στο ΑΕΚ – Λαμία. Και τα «σπόρια» που λέει ο λόγος, τα έκοψε στη μέση. Οι διαμαρτυρίες στο φινάλε από πλευράς γηπεδούχων και το γκολ του Φουρτάδο που ήταν κανονικότατο και δεν χρειαζόταν τόσο… τσεκάρισμα.

Πως αλλάζουν τα πράγματα! Εκεί που οι διαιτητές περνούσαν κάπως δύσκολα πέρσι, φέτος τα κόζια είναι διαφορετικά. Ο Πουλικίδης στο ΑΕΚ – Λαμία έκανε μια πολυ καλή διαιτησία και κύριος πήγε, κύριος έφυγε. Όπως και η υπόλοιπη διαιτητική ομάδα.

Οk, κάποια παραπονα έγιναν, αλλά καμία σχέση για τους μυημένους. Η αλήθεια είναι οτι ο βορειοελλαδίτης ρέφερι σφύριξε 50-50 αυστηρά και ακομα και τα «σπόρια», τα μοίρασε στη μέση. Ούτε τον πυρετό του, που λένε δεν έδωσε στους γηπεδούχους.

Το γκολ της Λαμίας καθαρό και κακώς άργησε το confirmation από το VAR. Υπάρχει  accidentally επαφή με το χέρι, αλλά το τέρμα είναι κανονικό. Μόνο αν σκοράρει αμέσως ο ποδοσφαιριστής στον οποίο βρίσκει η μπάλα στο χέρι του, το γκολ ακυρώνεται.

Στο τέλος κάτι λίγα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για κάποια φάουλ που δεν καταλογίστηκαν υπέρ τους, αλλά πολύ χαλαρά. Kαι στην… υποδοχή τίποτα το ιδιαίτερο. Το 50-50 ζήτησαν. Φέτος στην ΑΕΚ έχουν πιο σοβαρά προβλήματα να λύσουν από τα 2-3 φάουλ που δεν τους έδωσε ο ρέφερι της αναμέτρησης.

Διαβάστε τα όσα αποκαλύπτει το «Κοράκι» για τη διαιτησία στη e-Sportime, με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: Ούτε τον «πυρετό» του – Οι διαμαρτυρίες στο φινάλε του ΑΕΚ – Λαμία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!