ΤΕΝΙΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με αντίπαλο τον Κοκκινάκη στην πρεμιέρα του US Open – Η ώρα του αγώνα

Δύσκολο έργο θα έχει στον πρώτο γύρο του US Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος ανοίγει το πρόγραμμα σήμερα.
Στέφανος Τσιτσιπάς: Με αντίπαλο τον Κοκκινάκη στην πρεμιέρα του US Open – Η ώρα του αγώνα

Με ένα ματς το οποίο μπορεί να αποδειχτεί «παγίδα» ξεκινάει ο Στέφανος Τσιτσιπάς την προσπάθειά του στο φετινό US Open καθώς αντίπαλός του στον πρώτο γύρο κληρώθηκε ο πάντα επικίνδυνος Θανάσης Κοκκινάκης.

Μετά τον αποκλεισμό της Μαρίας Σάκκαρη λόγω τραυματισμού, ο Έλληνας πρωταθλητής ρίχνεται και αυτός στη μάχη. Ο Στέφανος ψάχνει να βελτιώσει την παράδοσή του στο Αμερικάνικο grand slam το οποίο μέχρι στιγμής είναι το χειρότερό του καθώς δεν έχει περάσει ποτέ από τον τρίτο γύρο.

Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ελληνοαυστραλού Θανάση Κοκκινάκη. Οι δυο τους έχουν συναντηθεί άλλη μία φορά στο παρελθόν στο Australian open του 2021 σε έναν συναρπαστικό αγώνα ο οποίος κρίθηκε στα 5 σετ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τότε σε ένα ματς που έφτασε τις τεσσεράμισι ώρες.

Η σημερινή τους αναμέτρηση θα ανοίξει το πρόγραμμα στο Grandstand στις 18:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας (11 το πρωί στη Νέα Υόρκη). Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ματς Μπόργκες – Κόρια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Τσιτσιπάς: Με αντίπαλο τον Κοκκινάκη στην πρεμιέρα του US Open – Η ώρα του αγώνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις