ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έξαλλος ο Μεντιλίμπαρ με τους παίκτες για την Καλλιθέα – Δεν το πιστεύει κάποιοι ότι δεν ξέρουν τα βασικά

Θεωρεί πως δεν γίνεται να... μάθει πράγματα στους παίκτες του που κανονικά, στο μυαλό του, διδάσκονται σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες.
Ολυμπιακός: Έξαλλος ο Μεντιλίμπαρ με τους παίκτες για την Καλλιθέα – Δεν το πιστεύει κάποιοι ότι δεν ξέρουν τα βασικά

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε καθόλου καλή εμφάνιση με την Καλλιθέα, την Δευτέρα το βράδυ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι των ερυθρόλευκων οι οποίοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων (σ.σ. κακοί ήταν και στην πρεμιέρα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό) ενώ στα… κακά της αναμέτρησης ότι στο 49ο λεπτό του αγώνα, ο Σαντιάγκο Έσε τραυματίστηκε και αποχώρησε.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε νωρίς όμως ισοφαρίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, κατά το οποίο η Καλλιθέα πήρε τα ηνία του αγώνα. Μάλιστα οι παίκτες της νεοφώτιστής Καλλιθέας, πήραν εντολή από τον προπονητή τους για… φουλ επίθεση, ώστε να πάρουν ακόμα και τη νίκη.

Το γκολ του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ έδωσε πάλι το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, ο οποίος κέρδισε τελικά το παιχνίδι με 2-1, όμως προβλημάτισε με την απόδοσή του.

Περισσότερο προβληματισμένος και εκνευρισμένος ήταν ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος δεν… πίστευε αυτά που έβλεπε από τους παίκτες του, με πολλές από τις επιλογές τους να είναι εκτός κάθε ποδοσφαιρικής λογικής και παιδείας.

Αυτό που προβλημάτισε τον Μεντιλίμπαρ είναι πως δεν γίνεται να… μάθει πράγματα στους παίκτες του που κανονικά, στο μυαλό του, διδάσκονται σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες και τις Κ13 και Κ15.

Σε κάθε περίπτωση ο Μεντιλίμπαρ ήταν… έξαλλος, όμως περιμένει να γυρίσουν ο Ρέτσος με τον Κάρμο και να ολοκληρωθούν οι επιστροφές των Ποντένσε και Όρτα, ώστε να έχει περισσότερα αξιόλογα όπλα στα χέρια του.

Προβληματισμένος για δεύτερο παιχνίδι ο Μεντιλίμπαρ από την παρουσία του Τζουλιάν Μπιανκόν στο κέντρο της άμυνας και ίσως να έχουμε εξελίξεις στην περίπτωσή του, μετά την πρόταση που έχει δεχτεί από την Ιταλία.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν Φορτούνη επειγόντως!

Ολυμπιακός: Πέρσι τη ζημιά του την έκανε η Λαμία και ο Άρης – Φέτος;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Έξαλλος ο Μεντιλίμπαρ με τους παίκτες για την Καλλιθέα – Δεν το πιστεύει κάποιοι ότι δεν ξέρουν τα βασικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.