ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα λεφτά του Κάρμο φέρνουν στην Ελλάδα τον Ποντένσε λέει το ONEFOOTBALL

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει τους ίδιους οικονομικούς πόρους»
Τα λεφτά του Κάρμο φέρνουν στην Ελλάδα τον Ποντένσε λέει το ONEFOOTBALL

Η χρηματοδότηση της μεταγραφής του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό έχει «τεράστιο αντίκτυπο στο πώς μπορούμε να προσεγγίσουμε τη μεταγραφή του Ποντένσε από τη Γουλβς», τονίζει το ONEFOOTBALL.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλοι ξέρουν ότι «ο Ολυμπιακός δεν έχει τους ίδιους οικονομικούς πόρους με έναν σύλλογο της πρώτης κατηγορίας όπως η Φόρεστ».

«Θα ήταν αδύνατο να υπογραφούν τόσο Κάρμο όσο ο Ποντένσε χωρίς την πώληση ενός σημαντικού περιουσιακού στοιχείου όπως ο Σαντιάγκο Έσε», σημειώνεται.

Το ONEFOOTBALL υπογραμμίζει πως μια «αναφερόμενη προσφορά της Νιούκαστλ ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ μας οδήγησε να πιστέψουμε ότι αυτό ήταν πράγματι έτσι», δηλαδή πως θα πωλούνταν ο Έσε για να γίνει η μεταγραφή του Ποντένσε.

«Τώρα που ξέρουμε ότι η Φόρεστ έχει χρηματοδοτήσει τη συμφωνία με τον Κάρμο, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει τον προϋπολογισμό για να μπορέσει να κυνηγήσει τον Ποντένσε χωρίς την πώληση ενός από τα κορυφαία περιουσιακά του στοιχεία», καταλήγει το δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Έξαλλος ο Μεντιλίμπαρ με τους παίκτες για την Καλλιθέα – Δεν το πιστεύει κάποιοι ότι δεν ξέρουν τα βασικά

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν Φορτούνη επειγόντως!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα λεφτά του Κάρμο φέρνουν στην Ελλάδα τον Ποντένσε λέει το ONEFOOTBALL», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.