ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαντιάγκο Έσε: Τι έγινε με τον τραυματισμό του με την Καλλιθέα – Πόσο θα απουσιάζει

Ο Έσε ζήτησε αμέσως αλλαγή ώστε να μην πάθει μεγαλύτερη ζημιά
Σαντιάγκο Έσε: Τι έγινε με τον τραυματισμό του με την Καλλιθέα – Πόσο θα απουσιάζει

Ο Σαντιάγκο Έσε ένιωσε στο 49ο λεπτό του αγώνα του Ολυμπιακού με την Καλλιθέα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ενόχληση και έγινε αλλαγή. Μάλιστα, ο 22χρονος Αργεντίνος πήγε κατευθείαν με τον γιατρό των ερυθρόλευκων στα αποδυτήρια, για να γίνει εκτίμηση του τραυματισμού του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις λοιπόν, έκαναν λόγο για μυϊκή ενόχληση. Ο Έσε ζήτησε αμέσως αλλαγή, ώστε να μην πάθει μεγαλύτερη ζημιά και στα αποδυτήρια έγινε εκτίμηση της κατάστασή του.

Μάλιστα, οι συμπαίκτες του έσπευσαν μετά τον αγώνα να δηλώσουν την συμπαράστασή τους στο νεαρό Αργεντίνο.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, ο Έσε δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, καθώς έσπευσε να βγει από τον αγώνα μόλις ένιωσε ένα τσίμπημα.

Τα δεδομένα για τον Έσε είναι ευχάριστα, καθώς είναι πιθανό να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, ακόμα και για το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία το Σάββατο (31/8).

Μία λεπτομέρεια; Όταν έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο ο Μεντιλίμπαρ του έκανε νόημα τι έχει, με τον Έσε να του απαντά καθησυχαστικά.

Σαντιάγκο Έσε: Τι έγινε με τον τραυματισμό του στην Καλλιθέα - Πόσο θα απουσιάζει

Σαντιάγκο Έσε: Τι έγινε με τον τραυματισμό του στην Καλλιθέα - Πόσο θα απουσιάζει

Διαβάστε επίσης:

Τα λεφτά του Κάρμο φέρνουν στην Ελλάδα τον Ποντένσε λέει το ONEFOOTBALL

Ολυμπιακός: Έξαλλος ο Μεντιλίμπαρ με τους παίκτες για την Καλλιθέα – Δεν το πιστεύει κάποιοι ότι δεν ξέρουν τα βασικά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σαντιάγκο Έσε: Τι έγινε με τον τραυματισμό του με την Καλλιθέα – Πόσο θα απουσιάζει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.