ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Το δεύτερο βίντεο του Λανουά – Κανένα πέναλτι για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Τι είπε για το γκολ της Λαμίας

Ο νέος αρχιδιαιτητής Στεφάν Λανουά ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις από την 2η αγωνιστική της Superleague
Διαιτησία: Το δεύτερο βίντεο του Λανουά – Κανένα πέναλτι για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Τι είπε για το γκολ της Λαμίας

Διαιτησία: Όπως και μετά το τέλος της 1ης αγωνιστικής της Super League, έτσι και μετά την ολοκλήρωση της 2ης, ο Στεφάν Λανουά ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις.

Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ στάθηκε σε τρεις περιπτώσεις, με το βίντεο αυτή τη φορά να περιλαμβάνει υπότιτλους.

Η πρώτη περίπτωση αφορά πιθανό πέναλτι στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, στη στιγμή όπου ο Γερεμέγεφ ανατράπηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά το πλασέ που έκανε, ισχυριζόμενος πως ο διαιτητής σωστά δεν έδειξε την άσπρη βούλα.

Στη δεύτερη φάση έρχεται το πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ, στη νίκη επί του Παναιτωλικού στην Τούμπα. Εκεί, δικαίωσε και πάλι την απόφαση του συναδέλφου του να μην δοθεί πέναλτι, καθώς είναι στο χέρι στήριξης.

Τέλος, στον αγώνα ΑΕΚ-Λαμία, αναφέρθηκε στο γκολ των φιλοξενούμενων, τονίζοντας πως παρότι από ένα πλάνο μοιάζει η μπάλα να βρίσκει στο χέρι του, από άλλη οπτική είναι ξεκάθαρο πως εκείνη βρίσκει στο στήθος του Έλληνα φορ.

Διαιτησία: Αναλυτικά όσα είπε ο Στεφάν Λανουά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: Το δεύτερο βίντεο του Λανουά – Κανένα πέναλτι για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Τι είπε για το γκολ της Λαμίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.