ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καραπαπάς: Επίθεση σε… Θωμαΐδη

Επίθεση εξαπέλυσε ο Κώστας Καραπαπάς στον... Κυριάκο Θωμαϊδη.
Καραπαπάς: Επίθεση σε… Θωμαΐδη

Επίθεση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς , προς τον… Κυριάκο Θωμαϊδη.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 της Athens Καλλιθέα και συζήτηση άνοιξε σχετικά με το δεύτερο γκολ που πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι».

Στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του ΣΚΑΙ έδωσε νέα διάσταση στην εν λόγω φάση, αποκαλύπτοντας για τους διαλόγους που έγιναν μεταξύ του διαιτητή Ευαγγέλου με τον VARίστα. Τσαγκαράκη.

Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» με μήνυμα που έστειλε μέσω των Social Media με συγκεκριμένο αποδέκτη, αμφισβητεί όλα όσα ειπώθηκαν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Εντάξει, καταλάβαμε. Έχετε βάλει τον Συκοφάντη/Ρουφιάνο να λασπώνει, να συκοφαντεί, να κάνει το άσπρο-μαύρο! Αλλά να φτιάχνετε κλίμα με έναν πεταμένο που με εκατό ευρώ φαντάζεται από τους διαλόγους Χίτλερ-Ρόμελ μέχρι… τι λένε οι διαιτητές μεταξύ τους;», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Καραπαπάς: Δείτε αναλυτικά τα όσα γράφει στην ανάρτησή του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καραπαπάς: Επίθεση σε… Θωμαΐδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.